Kukačka aneb Já vím své

Kukačka aneb Já vím své https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41874/kukacka-aneb-ja-vim-sve-41874.jpg 4 21 6

Jarrmila Dědková popisuje ve svém dalším románu až neuvěřitelná trápení čtrnáctileté Broni.

Přidat komentář

TaLu
12.07.2022 5 z 5

Autorka nabízí čtenářkám vždy nějaký příběh, který umí velmi dobře rozvinout. Nechává své hrdinky prožívat nelehké situace a životní zápasy, a skrze to získávají sílu, jít dál. Překvapuje mě nízké hodnocení, u nás v knihovně je autorka oblíbená napříč generacemi. Útloučká kniha. Podobným tématem by někteří autoři naplnili 600 stran a nedosáhli by lepšího výsledku.

marie3541
11.12.2020 2 z 5

Tuhle knihu bych si asi nikdy nepůjčila nebýt čtenářské výzvy. U tohohle tématu jsem moc na výběr neměla. Knížku jsem si půjčovala v době , kdy knihovna měla pouze otevřené okénko ( v době koronaviru ) a byla jsem ráda , ze mi našli nějakou knihu , kde je slůvko aneb..... nakonec to byla opravdu taková odychovka , zkrátka dívčí román. Ale téma bylo docela zajímavé, knížka psaná hezky, čtivě, jednoduše....... takže nakonec dobrý....


JancaMia
19.10.2019 5 z 5

Broňa a její otřesný život s despotickým otcem alkoholikem a matkou která má ráda otce i Broňu ale neví koho si má vybrat, život v nuzné bídě..
jednoho dne se matka s dcerou sebere a odejdou k Broni babičce , náhle svět začne mít smysl a Broňa začíná přemýšlet ..

Zlatinka.Emilly
02.06.2019 4 z 5

Čtrnáctiletá dívka, která prožívá utrpení v rodinném soužití, naproti tomu skvělý život její kamarádky Lindy, o kterém se v knize píše sice jen okrajově, nicméně si myslím, že zaslouží čtenářovu myšlenku. Jiná matka by svoji dceru zrazovala od takové kamarádky, ale Lindina matka je moudrá žena a tohle bych z celého příběhu vypíchla. Jinak Bronina babička je postavena po čtrnácti letech před výzvu, kterou zvládá a dává tak dívce šanci na nový pěkný a beze strach prožitý život.

Esmeralda168
12.08.2017 3 z 5

Zajímavá uvěřitelná kniha, jenom ten konec mě zklamal, byl takový nijaký. Čekala jsem, že tam bude, jak Broňa poprvé vstoupí do nové školy a jestli se tam s někým spřátelí, atd.

dendisek3
15.08.2012 5 z 5

Knížka o dívce Broně a jejím těžkém životě, mne zaujala. Četla se pěkně.