Křižácká dívka

Křižácká dívka https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155939/krizacka-divka-155939.jpg 4 11 2

Sorája al-Din je mladá žena bažící po odplatě za smrt svého strýce. S notnou dávkou drzosti se v chlapeckém přestrojení vetře do služeb křižáka ve službách anglického krále a nic ji nemůže zastavit. Marc de Valery si jako jeden z mála rytířů uvědomuje zbytečnost válčení. Rozhodne se vrátit domů a jeho poslední povinností je ochránit krále Richarda na utajené riskantní cestě zpět do rodné Anglie. Cesta s Markem de Valerym vezme Soráje veškeré jistoty, které doposud měla. Musí zápasit s nebezpečnými zvědy, se strázněmi cesty, ale především se svým vlastním srdcem. Podaří se jí odolat čestnému rytíři, jemuž přísahala krutou pomstu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Crusader´s Lady , 2007


více info...

Přidat komentář

Eva193
17.02.2023 4 z 5

Moc pěkná knížka, dobrodružná, hrdinové si k sobě postupně nachází cestu, komunikují spolu a je jednoznačné, že tím hlavním co je přitahuje na druhém jsou jejich povahy, nestojí to celé na neodolatelné fyzické přitažlivosti, jak je v žánru až příliš časté. Jen konec byl už trochu rozvláčný.

havrmoni
03.05.2019 5 z 5

Tak tohle se mi moc líbilo. Prvních cca 40 stránek ( ekniha) jsem nebyla moc nadšená, ale pak mě to chytlo. Podle nízkého hodnocení jsem čekala nic moc příběh a byla jsem velice překvapená. Dobrodružství, přátelství a následná láska. Sympatické postavy.


Štítky knihy

harlekýnky historické romance

Autorovy další knížky

Lynna Banning
americká
2008  78%Křižácká dívka
2012  64%Templářova vyvolená

Kniha Křižácká dívka je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce40x
Chystám se číst4x
dalších seznamech2x