Iluze
kniha od: Aprilynne Pike
KoupitKoupit eknihu
Po avalonských novoročních oslavách požádá naštvaná Laurel Tamaniho, aby zmizel z jejího života. Tajuplná lovkyně trollů Klea sice zbavila Laurel zákeřného Barnese, ale nebezpečí stále není zažehnáno. A ještě ke všemu nikdo neví, kdo Klea ve skutečnosti vlastně je a zda je jí možné věřit. Na začátku nového školního roku Klea poprosí Laurel, aby dohlédla na Yuki, kterou údajně zachránila z rukou trollů v Japonsku. Jakou roli vlastně Yuki hraje? Laurel je nedůvěřivá. Zdá se, že se bez Tamaniho pomoci neobejde. Před Laurel, kterou čtenáři znají z knih Křídla a Kouzlení, stojí nelehké úkoly: musí obstát v tajuplném světě víl a přitom pokračovat ve studiu na střední škole jako každý jiný student....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135781/kridla-iluze-MIL-135781.jpg 4.2231Série | Křídla 3. |
Žánr | Romány, Fantasy, Pro děti a mládež |
Vydáno | 2012, Fortuna Libri (ČR) |
Orig. název | Illusions, 2011 |
více informací... |
Komentáře (41)
Kniha Iluze

Milostný trojúhelník jak ze stmívání :D ale každý díl je lepší a lepší. Jsem zvědavá jak tohle všechno dopadne

Tahle je série je prostě milá. V tomhle díle jsme se toho moc nového o Florelach nedozvěděli, což mě docela mrzí . Větší část knihy je věnována problémům s láskou. Do koho je tedy Laurel zamilovaná... A jak kluci David a Tam bojují o její srdce.
Zároveň tedy v pozadí probíhá spiknutí trollu, které se snaží vyřešit.
Škoda, že se kniha nevěnuje víc říši Florel. Dost mi to v tomhle díle chybělo. ????♀️ Avalon mě zajímá nejvíc, ale zůstává pro mě stále tajemstvím.

No,čekala jsem, že třetí díl nabere na obrátkách a konečně se bude něco pořádného dít.. Tak že by snad ve čtvrtém díle..?

Táto kniha bola fakt super,ale našli sa tu tri veci, ktoré mi dosť vadili. 1. Milostný trojuholník. Hlavná hrdinka bola nerozhodná a stále sa tam riešilo to isté. V prvých dvoch dieloch mi to nevadilo,ale tu mi to strašne vadilo. Celkovo sa správala nelogicky. 2. Vyváženie deje. Milostný trohuholník mal byť na dotvorenie deje a nie to hlavné. To čo by sa mala v knihe riešiť je iba okrajové. Stále sme sa nedozvedeli kto je Klea. Myslím si, že už to autorka mohla vyriešiť. 3.Otvorený koniec. Ten koniec bol taký otvorený. Skončilo to v tom najlepšom. Prakticky čitateľ si môže domyslieť čo objavili.
Záver: Kniha sa mi aj napriek tomuto veľmi páčili. Autorka dobre píše. Niekedy by mohol byť dej napínavejší a nudné kapitoly skrátené. Som zvedavá ako sa autorke podaril štvrtý diel a či v ňom vyrieši všetko čo by mala.

Opět přečteno jedním dechem. Většina knížky byla o dohadování dvou kohoutů, ale konec měl nečekaný spád, který mě naprosto dostal. Škoda, že tam nebyla víc rozebraná Yuky, ale třeba to bude v dalším díle.
Štítky
Autor a jeho další knihy
Kniha Iluze je v
Právě čtených | 4x |