Krásne Vianoce

Krásne Vianoce https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501388/bmid_krasne-vianoce-1mM-501388.jpg 4 10 10

Poďme si spolu užiť vianočný čas. Začneme adventom a budeme pokračovať až do Silvestra! Známa česká foodblogerka Coolinárka spojila svoje recepty a návody na výzdobu interiéru aj exteriéru s ďalšími inšpiráciami od mnohých popredných českých blogeriek a instagramistiek. A tak vznikla táto galéria vianočných nápadov plná krásnych fotografií a návodov na tvorenie. Ak sa ňou dáte zlákať, vašu domácnosť naplní vôňa vianočných cukroviniek a sviatočných pokrmov a úchvatnou výzdobou získa nezameniteľné čaro a atmosféru, ktoré k najobľúbenejším sviatkom roka patria. Na svoje si príde každý, či už vyznávač najnovších trendov, fanúšik minimalizmu, ale aj milovník tradícií.... celý text

Přidat komentář

Dámaskloboukem
03.12.2023 2 z 5

S knížkou jsem strávila jeden predadventni večer, za který jsem ji celou prolistovala. Zaujal mě adventní svícen s různě dlouhými větvičkami a dva recepty. Takže celkem nic moc.
Asi je to datem vydání.
Už jsem zahledla i novější verzi, předpokládám, ze bude lepší.

Renike
25.12.2022 4 z 5

Recepty ne jenom na cukroví, adventní čas, tradice i novinky, zvyky a plánování, balení dárku a nápady na vánoční dekoraci ... od blogerek, kterých ani neznám - ale, řekla bych, že ideální knížka pro začínající hospodyně, která se chystá na první vlastní Vánoce.


attila1
22.03.2022 3 z 5

Občas trochu inspirace, ale jinak knížka průměrná.