Krásné Vánoce

Krásné Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505079/bmid_krasne-vanoce-qR3-505079.jpg 4 10 3

Vytvořte si doma vánoční atmosféru, která bude mít šmrnc! Pojďme si spolu užít vánoční čas. Začněme adventem a pokračujme až do silvestra! Známá česká foodblogerka Coolinářka spojila své úžasné recepty s návody na výzdobu interiéru a exteriéru od předních českých blogerek a instagramerek. Vznikla tak tato galerie vánočních nápadů plná krásných fotek a tvořiivé inspirace. Pokud neodoláte a necháte se zlákat, provoní vaši domácnost vůně cukroví či vybraných pokrmů ze zahraničních kuchyní. Váš dům či byt získá nezaměnitelné kouzlo a atmosféru, které k nejoblíbenějším svátkům v roce patří. Na své si přijde každý – vyznavač nejnovějších trendů, fanoušek minimalismu i milovník tradic.... celý text

Přidat komentář

Dámaskloboukem
03.12.2023 2 z 5

S knížkou jsem strávila jeden predadventni večer, za který jsem ji celou prolistovala. Zaujal mě adventní svícen s různě dlouhými větvičkami a dva recepty. Takže celkem nic moc.
Asi je to datem vydání.
Už jsem zahledla i novější verzi, předpokládám, ze bude lepší.

Renike
25.12.2022 4 z 5

Recepty ne jenom na cukroví, adventní čas, tradice i novinky, zvyky a plánování, balení dárku a nápady na vánoční dekoraci ... od blogerek, kterých ani neznám - ale, řekla bych, že ideální knížka pro začínající hospodyně, která se chystá na první vlastní Vánoce.


attila1
22.03.2022 3 z 5

Občas trochu inspirace, ale jinak knížka průměrná.