Kouzlo horoucího citu

Kouzlo horoucího citu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516150/kouzlo-horouciho-cituDS0D4Y-X0d-.jpg 4 8 1

Bantam Romance série

< 59. díl >

Věčná sbírka série

68. díl

Z vyhnanství na Martiniku se může stát cesta snů... Krásná Melita je po smrti otce donucena svojí macechou opustit Anglii. Odjíždí na Martinik, kde se má stát vychovatelkou malé dcery ovdovělého hraběte de Vesonne. Svým údělem se zpočátku trápí, ale brzy zjistí, že Martinik je nádherné místo. Její zaměstnavatel se navíc ukáže být milým a pohledným mužem. Brzy v sobě najdou zalíbení a to přeroste v lásku. V cestě jim však stojí žárlivá madam Boissetová, sestřenice zesnulé manželky hraběte de Vesonne. Podaří se Melitě a jejímu milému překonat ženinu zášť? Dojde jejich láska šťastnému naplnění?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

The Magic of Love , 1977


více info...

Přidat komentář

reader.007
12.10.2021 1 z 5

(SPOILER) Když Melitě zaklepe bačkorama tatíček, macecha se hned zčerstva postará, aby jí nevlastní a nežádoucí dceruška dlouho nezacláněla a jakmile se namane příležitost, urychleně jí sbalí kufry a pod heslem „čím dál tím líp“ posílá guvernantkovat do karibské tramtárie.
Z tohohle příběhu ten cukrkandl ani tak neodkapával, jako se spíš valil proudem. Už od začátku mi byl protivný vlezlý způsob, jakým dělala autorka PR krásám Martiniku, ale i když se konečně vyvrbila nějaká ta akce, hned to zase nabodla na špejli klišé a obalila v cukrové melase a záplavě květů takové tloušťky, že se stránky div neslepovaly k sobě. To nemohla ty hrdiny držet od sebe alespoň chviličku, hergot?