Kouzelníkova zahrada

Kouzelníkova zahrada https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80941/kouzelnikova-zahrada-80941.jpg 4 13 1

Do Semínka nad Švitorkou se přistěhoval kouzelník Vitold. Byl to starý bělovlasý a bělovousý pán toužící po klidném životě na vesnici. Jenže co se nestane... starosta mu zanedlouho důvěrně sdělí, že vsi Semínko hrozí zkáza...

Přidat komentář

laura
10.12.2019 5 z 5

Moje úplně první knížka, kterou jsem kdy dostala. Dostala jsem v 1 třídě od Ježíška a během vánočních prázdnin jsem ji celou přečetla a to zřejmě předurčilo směr, kterým jsem se pak ubírala celý život. Láska ke knihám, k příběhům, ke světu, schovaném za spoustou, spoustou slov, myšlenek, tam, kde se můžete schovat, když je vám smutno a kde se cítíte v bezpečí. Kde je vám příjemně a nikdy tam nejste sami.

Kouzelníkova zahrada je pro mě knihou plnou vzpomínek na spoustu krásných pohádek o strašné chumelenici, o chytré princezně Jeleně, o princezně Sasance a smutném rytíři, o Modrém balónku a spoustě dalších. Tu knihu jsem četla tolikrát, že už bych to nespočítala. A pořád ještě ji mám. Naposledy jsem si ji z nostalgie přečetla před pár lety a zjistila jsem, že pohádky nestárnou - a já tím pádem asi také ne, když se mi stále líbí ;)