Kousek světla

Kousek světla https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467068/bmid_kousek-svetla-FXp-467068.png 4 9 4

S touto knihou si můžete dovolit pouze být. Ponořit se do svého bezpečného světa. Světa ticha a jeho slov. Otevřít své srdce lásce a kousku světla, které si s sebou všichni neseme uvnitř své duše. Duše, která září. „Všichni se někdy ztrácíme. Sami v sobě a v ostatních. Zažíváme těžké chvíle a cítíme to, co možná cítit nechceme. Chceme utéct, schovat se. Během těchto chvil je důležité mít naději a víru. Naději, že opět ucítíme lásku a něhu. Že ucítíme život a jeho lehkost. Víru v to, že se opět jednoho dne najdeme. A možná nalezneme i část sebe, která nám dosud byla skryta.“... celý text

Přidat komentář

Pavlína197
20.01.2023 3 z 5

Knížka na mě působí jako výtah myšlenek ženy či dívky, která se hledá; hledá sama sebe, své místo na světě. Je to občas dřina, ale nevzdává to. :-)
I graficky je kniha opravdu povedená; slova jsou propojena nití a doplněna příjemnými ilustracemi.
Je fajn, vzít knížečku občas do ruky, jen tak náhodně ji otevřít a chvilku číst.

kristyna.havlov
20.07.2022 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Kniha půjčena z knihovny jako ekniha, ale musím říct, že bych ji raději držela v ruce, protože musí mít krásné ilustrace. Ta kniha mě chytla za srdce. Někdy, když jsem četla nějaké pasáže, jako bych se v tom viděla. Chtělo se mi plakat, jak moc je to pravdivý. Nádherné napsaný, krásné zvolené slova. Děkuji za takový knižní (leč krátký) skvost️:)


Bája89
28.12.2021 4 z 5

Tak tohle bylo dokonalé pohlazení na duši. Kniha se mi líbila nejen obsahem, ale i ilustracemi. Myslím, že se ve slovech Kousku světla najde každá holka, slečna, dáma, žena.

marie2324
24.10.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila jak obsahově, tak po stránce grafické (kresby). Moc hezké texty. Rozhodně doporučuji..

Autorovy knížky

2021  84%Kousek světla