Kokoškovi na cestách

Kokoškovi na cestách https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446760/kokoskovi-na-cestachuxuXpm-SpI-.jpeg 5 4 2

Slepice jsou nejlepší, nejchytřejší z ptáků. Fandi slepicím! Celý zvířecí svět a především krocan, šéfredaktor Slepičích listů, se neustále dožaduje nových senzačních zpráv. A tak tatínek Kokoška, novinář a duší dobrodruh, vyráží za dobrodružstvím do všech koutů světa. Doprovází ho celá rodina, maminka Kokošková, malý kohoutek Jonáš i vajíčko Emička, která se co nevidět vyklube na svět. Doprovoďte i vy Kokoškovi do Himálaje, vykoupejte se s nimi v amazonském aquaparku a projeďte se na kole Velkým kaňonem. Zažijete spoustu dobrodružství a poznáte pestrost mnoha zemí i kontinentů. Se slepicemi totiž vůbec není nuda! Napínavé příhody známé ze stejnojmenného večerníčku doprovázené veselými ilustracemi jsou vhodné i pro nejmenší čtenáře.... celý text

Přidat komentář

Natique
16.12.2020 5 z 5

Tak tahle kniha se nám opravdu moc líbila. Krásně napsáno, děti jsou v průběhu celé knihy autorem oslovovány, příběhy jsou poutavé, ani pětileté dítě nemá problém udržet pozornost. Doporučuji!

bookcase
30.06.2020 4 z 5

Vtipné, pestré, zábavné čtení pro děti a jejich rodiče. Líbilo se mi, že pan Chalupa promlouvá přímo k dětem a tak drží jejich pozornost.