Agent v kapse

Agent v kapse https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378881/bmid_agent-v-kapse-4aM-378881.jpg 5 9 4

Agent v kapse série

1. díl >

Náš tajný agent vám poradí, jak se chovat v nebezpečných a nezvyklých situacích! Pět kamarádů – Inku, Matese, Marušku, Romana a Pepi – kromě přátelství spojuje i malá kouzelná figurka agenta. V každé kapitole čelí jedno z dětí nebezpečí či nezvyklé situaci, ale naštěstí mají vždy po ruce agenta, který se v případě potřeby objeví a nabídne různé varianty řešení. Společně pak s dětmi vyloučí ty nevhodné a nakonec kamarádi přijdou na to, jak se zachovat. Veselá knížka podle stejnojmenného televizního cyklu dětem zábavnou formou nabízí konkrétní rady a pravidla, kterými je vhodné se řídit v náročnějších situacích. Naučí je zachovat si chladnou hlavu, nepanikařit a hlavně preventivně v budoucnu případný problém včas rozpoznat.... celý text

Přidat komentář

Jančislava
30.04.2023 5 z 5

Syn má Agenta moc rád a proto, když dostal tuto knihu byl nadšený. Za mě (jako predcitajici) a syna (posluchač) e to povedená kniha.

Janizoun
12.08.2022 5 z 5

Naučná, ale velmi zajímavá kniha.
Moc se líbila dětem (5 a 7 let).
Určitě se k ní budeme vracet.


EnderDragon
23.03.2021 4 z 5

Je to sice naučná kniha, ale je tady málo obrázku. Líbí se mi pořad, ale já na knížky jsem tak z poloviny.

jasmína
27.01.2020 5 z 5

Naučná kniha psaná zábavnou formou, a stejně tak skvělý pořád s Václavem Jílkem .

Zaujme i menší děti, ač je doporučovaná od 7 let, ma pětiletá dcerka si knihu přála od Ježíška, a četly jsme už třikrát, ač zná i ten pořad.