Knížka pro děti od dvou do pěti

Knížka pro děti od dvou do pěti https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194740/knizka-pro-deti-od-dvou-do-peti-194740.jpg 5 22 7

Knížka plná říkadel a pohádek psaných prózou i veršovaných objevuje pro malé čtenáře i jejich rodiče poezii důvěrně známého světa každodennosti. Hravé, jednoduché texty se snadno pamatují a hodí se pro zejména pro začínající čtenáře.

Přidat komentář

Macope
08.04.2024 5 z 5

Milé hravé básničky doprovázené roztomilými ilustracemi.

Hoblinka
09.10.2023 5 z 5

Nejoblíbenější dětská knížka mé dcery.


muchomurka
10.04.2021 3 z 5

Básničky byly super a moc se mi líbily. Pohádky byly akorát krátké, ale byly takové zvláštní, velmi často mi unikla pointa. Ilustrace byly celkem fajn.

kazu
23.03.2018 5 z 5

knížka se inspiruje starší knihou Michala Černíka"Knížka malých pohádek", verše se jen lehce upravily- oprášily

witiko
07.06.2017 5 z 5

Moc povedená knížka pro děti, kde se říkanky a pohádky krásně propojují s obrázky. Je vidět vzájemná spolupráce a souhra obou autorů. Nejvíc se mi líbí celkově laskavé ladění knížky, založené na hezkých vztazích, na rodině, na zdánlivě obyčejných radostech všedního dne. Občas mi někde trošku nehraje rým nebo drhne rytmus, ale jinde zase perfektně a vtipně sedí. V každém případě knížka, která vaše děti provede celým raným dětstvím a zanechá jim v srdíčku spoustu radosti i do budoucna.

DalJa
24.05.2017 4 z 5

Příjemná knížka, napadal mě u ní slogan "znáte ze Sluníčka" (obrázky i říkanky).
Rytmické, vtipné básničky, které se snadno zapamatují, ideální kandidáti na besídky MŠ a podobné příležitosti. Navíc jsou v tematických sadách - roční období, zvířátka, jídlo a tak.
V knížce je i několik krátkých pohádek, ty mě příliš neoslovily, ale zbylý obsah to bohatě vyváží.

Ťapulka
18.01.2017 5 z 5

Roztomilé veselé kresby, rošťácké a hravé básničky, zajímavé pohádky. Tuhle knížku musí mít rádo každé děcko i předčítající rodiče a prarodiče. Verše se snadno zapamatují a tak si je můžete říkat i ve chvílích, kdy knížka odpočívá v knihovně a malé nožičky se vydávají zkoumat svět. Strávili jsme nad touto knihou se svými dětmi spoustu nádherných chvil, na které budeme vždy s láskou vzpomínat! A určitě ji jednou jako poklad vyndám pro naše vnoučata :-)