Muž jejích snů

Muž jejích snů https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62269/bmid_muz-jejich-snu-IeZ-62269.jpg 4 17 3

Knight série

1. díl >

1252, Northumbrie, Anglie Kvůli ohrožení svého života byla lady Alison nucena najmout sira Davida z Radcliffu, aby ochránil její hrad. Ačkoliv David býval mistrem v šermířském umění, pohodlný život se pro něj stal příliš lákavým a jeho válečné dovednosti začaly rezavět spolu s jeho starým rytířským brněním. Potřeboval však peníze, aby podpořil svou dceru, která vyrůstala bez matky. Jeho srdce ale rychle propadlo lásce ohnivé ženy, která ho dostala na kolena.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovanský dům (Praha)
Originální název:

Once a Knight , 1996


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
14.05.2017 5 z 5

A zase jeden velmi povedený příběh z dob rytířů. A na tomto příběhu se mi navíc líbí, že ani hrdina ani hrdinka nejsou dokonalí a v průběhu děje se mění, samozřejmě k lepšímu. Přesto jsou tam krásné popisky jejich vyvíjejícího se vztahu. A přesto ani jednomu hrdinovi nebudete fandit od začátku do konce, někdy dělá správnou věc a někdy ne, a to mi je dost přiblížilo k smrtelníkům.
První setkání s autorkou a rozhodně si ji dám do oblíbených. Těším se na další dílka.

havrmoni
19.11.2016 3 z 5

Hrdinka byla příliž dokonalá,chladná a arogantní. Tak jí jako budoucí dědičku vychovali a ona se nehodlala z té dokonalosti ani o kousek hnout. Takže jsem jì v postatě celou dobu měla chuť uškrtit. Kniha by se dala rozdělit na 3 části,přičemž většinu z té prostřední bych klidně postrádala. Hrdina byl fajn a hlavně byl popsaný jako člověk z masa a krve ne jako neomylný a neporazitelný. U toho jsem měla pocit,že byl, ne že je vysněný.


kika 13
14.01.2013 3 z 5

Pěkný čtivý romantický příběh.