Ketodieta

Ketodieta https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399592/bmid_ketodieta-5PC-399592.jpg 4 7 7

Jak zhubnout rychle, s chutí a bez hladu. Chtěli byste rychle shodit přebytečná kila, ale neláká vás představa měsíců hladu, odpírání a jednotvárného jídelníčku? Vyzkoušejte ketogenní neboli proteinovou dietu, která staví na přirozeném spalování tuků v těle. Zjistěte, jak vlastně ketóza funguje, co byste měli do svého jídelníčku zařadit a co z něj naopak vynechat. S více než sto recepty, které zvládne opravdu každý, zhubnete snadno, zdravě, a hlavně s chutí.... celý text

Přidat komentář

ladyba
16.09.2019 3 z 5

Trochu král promluvil, neřekl nic. Ale recepty jsou fajn.

Ruzaaa
29.07.2019 4 z 5

Kuchařka o ketodietě. Obsahuje fajn recepty a spoustu zajímavých informací. Pokud jste alespoň trochu znalí v ketodietách atd., nečekejte, že zde objevíte něco světoborného. V knize jsem našla pár hezkých tipů, které určitě ráda využiji. Velmi se mi líbí přehlednost a grafické zpracování.


Olava
08.04.2019 5 z 5

Moc "českých" kuchařek o ketodietě není a ty, které jsou přeložené, mají spoustu ingrediencí, které si tady buď nekoupíte vůbec, nebo jsou za hříšné peníze. Tato kuchařka je dělaná na naše poměry, na suroviny, které u nás běžně seženete. Prostě paráda.