Když padá sníh...

Když padá sníh... https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50289/kdyz-pada-snih.jpg 3 18 4

Pokud spisovatel píše o věcech, které důvěrně zná, obvykle to jeho dílu prospěje. Román KDYŽ PADÁ SNÍH... to jen potvrzuje. Jeho autorce je právě osmnáct a tak se v milostných záležitostech dnešní mládeže vyzná. Příběh o Anetě rozhodující se mezi dvěma chlapci napsala s opravdovou znalostí věci. Dívkám, které hledají inspiraci (a jsou i zvědavé, jak si ve věcech lásky počínají jejich vrstevnice), můžeme novinku Jany Šlegrové vřele doporučit.... celý text

Přidat komentář

Aghatte
08.12.2023 odpad!

Tak to byl trapas.
V 16 bych dokázala i já něco takového sesmolit, ovšem nikdy bych nedovolila, aby to opustilo hodně tajnou zásuvku a spatřilo světlo světa.
Anet byla kráva jak má být, od pusinek se lepí celá kniha, i když já bych jí spíš dala přes pusinku. A tři autonehody, to jako vážně?!, to předčí nejdivočejší dívčí sny ( v každém románku pro dívky musí k nějaké dojít ).
Úmrtí, zázračné uzdravení, nezapomenutelná noc, těhotenství, potrat, učitelé, co nechají řádit fracky celý týden podle svého, třídní playboy a krásná nová holka, no snůška klišé nahečmané do směšného blábolu.

Viky27
06.05.2020 4 z 5

Tuto knihu jsem dostala asi ve dvanácti. ačkoli není kdovíjak skvěle napsaná, tak se rychle stala putovní po spolužačkách a kamarádkách. A přečtu si ji ráda i dnes


D.-e.-e.-
27.10.2012 odpad!

Zvolila jsem známku odpad a to za autorčinu bezostyšnost. Kniha je totiž velmi - skutečně velmi - podobná Tajné lásce od Lenky Lanczové, i když zdaleka ne tak zdařilá. Působí na mě jako pouhá ubohá imitace.

kittyna
03.09.2011 3 z 5

Je to první dívčí román, který jsem si přečetla. Vřele ho doporučuju všem, co mají rádi klasické oddechové dívčí románky a občas si i rádi pobrečí nad smutným závěrem.

Autorovy knížky

2001  66%Když padá sníh...

Kniha Když padá sníh... je v

Přečtených40x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x