Když moudrý mluví, moudří naslouchají

Když moudrý mluví, moudří naslouchají https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495542/bmid_kdyz-moudry-mluvi-moudri-naslouchaj-olT-495542.jpg 4 1 1

Moudrost staré Indie očima současného světa. Autor se věnuje různým tématům zejména z teologického hlediska filozofické školy gaudíja-vaišnavismu. Kapitoly se věnují otázkám jako je existence Boha, moderní věda a Védy, védská civilizace, vědomí či UFO.

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Ganga
Originální název:

When Wise Men Speak, Wise Men Listen , 2014


více info...

Přidat komentář

666Jitka
19.05.2022 4 z 5

Knížka, která nám kromě přiblížení historie Indie, nabídne zajímavý náhled do různých témat jako jsou např. "pokrok", fyzika, UFO, vědomí, stvoření světa, kde autor srovnává prastaré védské poznání s různými vědeckými aspekty naší doby a dnešní společností, která si většinou o sobě nadutě myslí, jak je moderní a nejpokrokovější, a přitom se často oddává pouze požitkářství, honbě za penězi a majetkem. Většina z nás, obyvatel tzv. západního světa, v této uspěchané době často zapomíná na svou duši, kterou svým jednáním a způsobem života pustoší a ani si nepřipouští, jak pomalu duchovně degeneruje.

Štítky knihy

hinduismus

Autorovy knížky

2021  80%Když moudrý mluví, moudří naslouchají

Kniha Když moudrý mluví, moudří naslouchají je v

Přečtených1x
Knihotéce2x