Komentáře knihy Kdo hledá, najde

yellow
29.05.2025

Když si dcera knihu vybrala v knihovně, moc nadšená jsem nebyla. Nakonec jsem byla velmi příjemně překvapená.

kristeen
11.05.2025

Knížka sama o sobě není špatná, neurazí, ale chybí tomu nějaký nový nápad. Všechno už tu někde jednou bylo, připomíná to jiné knížky a příběhy, a v paměti - na rozdíl od nich - neutkví. Trochu mi vadila ta stylizace doprovodné grafiky do doby socialismu. Toho jsme si jako malí užili dost a nevidím důvod to v této formě připomínat v současné knize.

Mateřinka
01.02.2025

Knížku mi doporučila jiná učitelka ze školky a musím uznat, že je to opravdu hotový poklad. Knížka je pohlazením po duši, ať už příběhem či ilustracemi. Pro děti malilinko náročnější v tom, že vypravěč není "obecný vypravěč", ale příběh vypráví holub. Ale i o tom to je - neustále nad příběhem trošičku přemýšlet. Za mě velmi, VELMI zdařilé! Knížku doporučuji, obzvlášť v předvánočním čase!

Nela2
11.12.2022

Knížku jsem objevila náhodou - při výprodeji knih v knihovně. Četli jsme ji s dětmi v předvánočním čase a musím říct, že se líbila i mě, obzvlášť ten dojemný konec.

GaleW
25.04.2022

Krásná knížka, příběh jsem při cestách předčítala celé rodině a všechny zaujal a nemohli se dočkat, jak to bude dál. Náhodou jsme tuhle knížečku objevily s dcerami v knihovně a za nás super úlovek.

huhuhu
16.12.2021

Krásná knížka, která se navíc skvěle hodí k předvánoční atmosféře. Četly jsme s 9letou dcerou a milý a laskavý příběh se líbil nám oběma. Doporučuji!

Hanina61
18.11.2021

"Kniha je určena dětem i dospělým, kteří se do svého dětství rádi vracejí"... Což jsem přesně já, a taky sbírám ošuntělé staré medvídky, i když do šatiček s krajkami je neoblékám... takže když jsem ji uviděla na polici jedné vesnické knihovny, věděla jsem, že tam čeká na mě. Moc hezký, laskavý příběh... a kombinace fotografií, koláží a ilustrací je překrásná... doporučuju dětem i dospělákům... :-)

MartinaF
09.02.2019

Krásný příběh ideální k vánočnímu předčítání. Potěší jak malého, tak i velkého čtenáře. Příběh o kamarádství, pomoci i o životních hodnotách.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi