Krvavé tajemství

Krvavé tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530389/bmid_krvave-tajemstvi-65a7c66b31686.jpg 4 22 5

Kay Hunterová série

< 3. díl

Brutální vražda v elitářské rodině. Třetí případ Kay Hunterové. Večírek na zahradě kentského zámečku se nečekaně zvrtne, když je objevena mrtvola šestnáctileté Sophie, na jejíž počest se slavnost konala. Přestože se nejdřív zdá, že policie jde na jistotu, podezřelých je nakonec mnohem víc. Aby Kay Hunterová zjistila, kdo za vraždou stojí, musí odhalit temná tajemství exkluzivní komunity, do níž Sophie patřila. Kay navíc stále pátrá po vlastních nepřátelích, a když učiní šokující objev, má pocit, že její život už nikdy nebude stejný.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

One to Watch , 2017


více info...

Přidat komentář

ArwenAragorn
20.04.2024 4 z 5

80%

Dobré čtení. Vyšetřování vraždy plyne pozvolně a je plné zvratů. Motiv jsem nakonec považovala za malicherný, ale pro vraha byl určitě podstatný.
Zase jsem se nedozvěděla, kdo se Kay snaží zničit kariéru a kdo je odpovědný za vloupání do jejího domu před několika měsíci.
Detektivku doporučuji.

JustWomen
14.04.2024 4 z 5

Fakt jsem nepochopila celou tu záležitost se slibem čistoty, vlastně to tam vůbec nemuselo být. Ale bylo to napínavé a zapletené a líbilo se mi to. Hlavně jsem zvědavá, jak to dopadne s Kay.


monte
05.04.2024 4 z 5

Opět skvělé počteníčko. Autorka mě navnadila a další díl je v nedohlednu.

annora_cte
11.03.2024 4 z 5

Tohle je moje první zkušenost jak s autorkou, tak s žánrem detektivka. Kniha byla skvělá, čtivá. Určitě dočtu i první dva díly, protože mě zajímá víc ze života seržantky detektiva Kay Hunterové.
Na večírku na zahradě kentského zámečku dojde k vraždě. Obětí je šestnáctiletá Sophie, pro kterou se oslava konala. Na místo činu přijíždí policie včetně Kay Hunterové. Kdo je vrahem a co ho vedlo k tak obávanému činu?
Kromě vyšetřování vraždy nás dějem provází i osobní život úžasné a chytré Kay. V životě si nevede špatně a je šťastně vdaná. Ale má to jeden háček. Od začátku série je tady někdo další, kdo se snaží Kay potopit. Kdo to je a proč to dělá?
Od knihy jsem dostala, co jsem očekávala, takže si nemůžu stěžovat. Těším se na předchozí díly, až lépe poznám jak Kay, tak třeba i tu tajemnou osobu, co se Kay pokouší zničit.

Kniha mi byla poskytnuta v rámci #spoluprace s @albatrosmedia

Jane2016
11.03.2024 4 z 5

Třetí díl ze série s vyšetřovatelkou Kay Hunterovou! Určitě jste museli zaznamenat autorčiny předchozí knihy „Vyděšená k smrti“ a „Vůle žít“. Já četla obě a obě byly luxusní, proto, když jsem se dozvěděla, že na světlo světa přišel i třetí díl, těšila jsem se na něj jako malá holka!

A i tento díl byl skvělý. Děj se odehrává v elitářské rodině, ve které se zvrhne spoustu věcí. Společně s Kay Hunterovou se postupně dozvídáme, co předcházelo vraždě šestnáctileté Sophie a odhalujeme stará tajemství. Rachel Amphlett poodhaluje vše postupně a čtenáře velmi napíná. Proto si troufnu tvrdit, že se nebudete nudit ani chviličku. Ba naopak, Amphlett Vás nenechá vydechnout.

Pokud přemýšlíte nad přečtením této série, tak Vám jí doporučuji všemi deseti. Pokud se nepletu, tak bychom se měli dočkat dalších 8 dílů! To bude ještě jízda.

Autorovy další knížky

2022  77%Vyděšená k smrti
2023  81%Vůle žít
2024  87%Krvavé tajemství

Kniha Krvavé tajemství je v

Právě čtených3x
Přečtených30x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce66x
Chystám se číst48x
Chci si koupit20x
dalších seznamech1x