Karmická sinusoida

Karmická sinusoida https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208595/bmid_karmicka-sinusoida-208595.jpg 5 27 10

Ester Davidová pracuje v oblasti regresních terapií několik let, poté, co si sama prošla - jak říká - "očistou své duše" - regresní terapie jí pomohly pochopit příčiny a původ jejích problémů. V první kapitole knihy popisuje svůj vlastní příběh, který je sbírkou životních peripetií pro mnohé až děsivou, ale pro ni velice přínosnou a poučnou. Životní "kopance" ji dovedly až k regresní terapii, kterou v minulosti sama absolvovala a která jí pomohla pochopit mnohé a posunula ji k této naplňující práci. Pochopila, že nelehké dětství, alkoholová a drogová závislost, totální úpadek osobnosti včetně pokusu o sebevraždu a další úskalí, jsou jen ukazatelem na něco, co je daleko hlubšího smyslu a významu pro její osobnostní a duchovní posun. Ve své praxi čerpá ze svých vlastních prožitků a zkušeností. V druhé kapitole seznamuje čtenáře s technikou regresních terapií, jejich postupem a zavádí do hlubšího existenčního a karmického putování ve formě příběhů z vlastní praxe a autentických výpovědí jejích klientů, kteří si touto terapií prošli. Je v ní shrnutí základních pozemských lidských problémů, nejen vztahových, zdravotních, finančních, ale i osobnostních, jako je nedostatek sebevědomí, strachy, nadváha či závislosti. V závěru knihy se dočtete o regresi dětí, rodinné karmě a programech, které nastavujeme svým potomkům. Je komplexním souhrnem toho, jak vnímáme svět nejdříve materiálním a pak duchovním postojem.... celý text

Přidat komentář

tazmania.e13
04.07.2021 5 z 5

Opravdu úžasná kniha :)

mirka0586
12.11.2020

Pěkně napsaná...


LenZa28
04.04.2020 5 z 5

Pro lidi, které tato tématika zajíma vřele doporučuji a souhlasím s předchozími komentáři. Za mne jen dodatek, že se v mém případě nejednalo o knihu ke kávě, jedná se o relativně náročné čtení - četla jsem ji nečekaně dlouho, denně po kouskách 2 měsíce a spousta příběhů se mne velmi dotka a mám je v hlavě i dávno poté, co jsem knížku zaklapla. Fascinující.

ditul
10.12.2019 5 z 5

Úžasná kniha. Zajímá mě tato tematika a příběhy lidí, jak se vše prolíná se vším, jak odpuštěním a pochopením se změní spousty věcí.. Vyzkoušela jsem regresní terapii trošku jinak - přes andílky a duchovní domeček (čakry) ;)

Zanda21
26.03.2019 5 z 5

Knihu jsem dostala darem od kamarádky, protože se teď procházím určitým těžkým obdobím. Moc na tuhle tematiku nejsem, trošku jsem čekala "duchovní" výplach, ale opak je pravdou. A příběhy z autorčiny praxe celé knize dodávají skvělá nádech. Nemůžu říct, že to je ta kniha, která mi změnila život, ale rozhodně pro mě byla přínosem. Určitě půjdu do dalších dílů.

Jituless
01.03.2018 5 z 5

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Kdo se trochu zajímá o tento druh terapií tak je to ta pravá knížka. Doporučuji i následující díly od Ester. I jsem si poplakala. Skvělé čtení.

Ila117
18.02.2018 5 z 5

Moc pěkná kniha, všemu věřím, na regresi jsem byla, není to pro mne nové téma, ale i tak kniha obohatí.

ZanZara1
14.02.2018 5 z 5

Kniha je psána velice čtivě a především přesně tak, jaká je skutečnost, a to co Ester zažila. Byla jsem na regresní terapii u Esteřiny žákyně, a musím říci, že to bylo neuvěřitelné. To co píše v knize se opravdu děje. Doporučuji knihu přečíst, ale zároveň regresi zkusit.

isis.sisa
24.02.2016 5 z 5

poutava kniha, doporucuji

Edona
18.06.2014 3 z 5

V knížce se dozvíme nejenom něco o autorce, ale hlavně nám přiblíží regresivní terapie. Jestli jim ale věřit nebo ne, to si člověk musí ověřit sám. Já nevím, protože jsem na regresi nikdy nebyla.