Jsi prostě borec: Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít

Jsi prostě borec: Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403858/bmid_jsi-proste-borec-prestante-pochybov-PSf-403858.jpg 4 85 27

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním.Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT! Až tuto knížku dočtete, dokážete: - změnit svoje zvyky, které vám brání získat, co chcete, - vytvořit si život, z jakého budete v sedmém nebi – a to HNED, - vydělat si už konečně pořádné peníze – tolik prachů, kolik jste ještě v životě neviděli. Vezměte si na pomoc Sílu a konečně udělejte pořádnou díru do světa!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Pragma
Originální název:

You Are a Badass: How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life , 2013


více info...

Přidat komentář

Jane2016
14.02.2024 3 z 5

Bohužel, čtení mi nijak extra nesedlo, jak správně píší uživatelé databáze knih. Není to nic jiného než fráze, které jsem v podobných knihách četla snad tisíckrát. Nic nového, nic převratného, co by Vás shodilo ze židle. Kdybych knížku měla vypůjčenou z knihovny, vrátím ji pravděpodobně nedočtenou. Ale jelikož jde o koupenou knihu, dočetla jsem ji, i když přes sílu.

V rámci naučné literatury a osobního rozvoje toto rozhodně není převratné čtení a nemohu Vám jej doporučit.

janulka1310
24.03.2022 3 z 5

Kniha je na podobném principu jako většina těchto motivačních knih...nicméně, autorčin humor a styl psaní mi fakt sednul a docela jsem se i nasmála :) Autorka se s tím prostě příliš nemaže a takové ty hodně ezo doporučení bere velmi s nadhledem, což mi sedí.


heja
17.02.2022 odpad!

Knihu som skúšala čítať pred 3 rokmi, no nakoniec som to vzdala a teraz som sa k nej vrátila. Úprimne ? Ľutujem toho. Prišlo mi to, akoby autorka polepila kúsky ostatných kníh, ktoré doplnila, pre mňa, veľmi otravnými pasážami z jej života. Čítam knihu na to, aby som sa mohla rozvíjať a pracovať na sebe, nie na to, aby som zistila, že jej synovec, že ona na joge, že je sused...Za mňa obrovské sklamanie a som rada, že knihu mám doslova "z krku".

pablito
30.10.2021 2 z 5

Nízké hodnocení berte prosím subjektivně. Je to knížka, která pro mě neobsahuje nic jiného než tisíckrát už jinde opakované myšlenky. Jsou to však dobré myšlenky. Tak mi nebylo na obtíž knížku přečíst. A pro někoho kdo se s těmi myšlenkami setkává poprvé může být velmi cenná.

Lubošovo
17.10.2021 4 z 5

Tahle kniha mě velmi příjemně překvapila. Nejde o klasickou americkou "příručku na štěstí". Autorka je na můj vkus trochu moc "ezo", ale její myšlenky dávají smysl, doporuceni jsou konkrétní a nikomu nic necpe. Ve formě audioknihy v podání uhrančivého hlasu Dany Černé velmi povedená záležitost.

jaroiva
19.01.2021 4 z 5

Prostě to zkuste!
Knihu (audio) jsem si koupila jen kvůli tomu, že ji čte Dana Černá.
Jo, vlastně jde o standardní motivační příručku, ale tahle mi velmi sedla. Není tak strašně americká, jak to většina autorů těchto knih umí. Děkuji autorce taky za to, že se elegantně vyhnula "božskému" názvosloví, které by mě dokázalo dokonale odradit.

Nikola131
24.04.2020

Čteno na doporučení mé oblíbené malířky ze zvědavosti. Mírně nesplnila má očekávání. Je moc rozvleklá, neustále jsem si říkala, co by se kde dalo osekat. Hodnotit nebudu, neboť myšlenky jsou v ní dobré a nezatracuji, naopak. Možná někdy, až budu na stejné vlně jako kniha, se k ní vrátím. :)

Peace
16.04.2020 5 z 5

"Pokud to se změnou svého života myslíte vážně, najdete si nějaký způsob. Pokud ne, najdete si výmluvu."

Krásná, čtivá a rozhodně inspirativní kniha, kterou mohu jedině doporučit.

DK_Ronie
04.02.2020 1 z 5

Jedna z mala knih, ktere jsem ani nedocetl...

Venda32
02.01.2020 1 z 5

Kniha mě zaujala svým názvem a přebalem. Takže trochu opak některých komentujících:-). A o to více mě zklamala. Některé pasáže jsou až (z mého pohledu) rozepsané zbytečně.

Anezimm
03.11.2019 5 z 5

Do této knížky se mi moc nechtělo, nelákala mě svým názvem a vzhledem.. Nakonec jsem jí díky kladným hodnocením dala šanci a musím potvrdit přísloví “nesuď knihu podle obalu” :-D Kniha mě v dobrém překvapila, je psaná s lehkostí, vtipem a nabíjí pozitivní energií. Pro mě je to zatím nejlepší motivační kniha, kterou jsem četla a určitě se chystám přečíst některé další knihy dle doporučení autorky v závěru knihy.

1Booklover
22.09.2019 4 z 5

Jsi prostě borec je naprosto skvělá motivační kniha.
Najdete v ní od všeho něco: zákon přitažlivosti, jak si vydělat peníze, jak být lepším člověkem, jak myslet....
Líbil se mi styl autorčina psaní, byl takový ,,normální ", žádné extra složité názvy a vysvětlivky. Skvělé ke, že skoro u všeho nám autorka dává příklady (někdy opravdu vtipné, že se u nich člověk i zasměje), tipy na knihy úplně na konci jsou také ku prospěchu.
Důvod, proč jsem strhla jedním hvězdicku je ten, že mi ke konci trochu vadilo opakování ohledně peněz. Někdy už toho bylo opravdu moc. A překlad názvu knihy je podle mě také úplně mimo.
Jinak mohu knihu doporučit k přečtení. Myslím, že si v ní najde každý něco, co zrovna potřebuje.

Lily101
15.08.2019 4 z 5

Název knihy vyvolává šok, lehké pohoršení nad samotným názvem a porci důvtipu, jakmile pochopíte v počátku čtení, co označením “borec” autorka míní.

Tato kniha je tak skvělá, až jsem si ji musela koupit, což se mi stává opravdu výjimečně. Proč tedy nedám plný počet hvězdiček? Protože závěr knihy se hodně podrobně zabývá přitáhnutím peněz do života, což je buď rozepsané až příliš(na to, že jinak je kniha spíš v obecném duchu s příklady pro lepší uchopení) anebo mě aktuálně tato oblast života až tak moc nebere (ťuk ťuk). Druhou půlhvězdu ubírám za drobnou, byť přeci jen, podobnost s knihou/filmem “The secret”. Chápu, že v oblasti pozitivního myšlení se asi nedá do nekonečna vymýšlet něco nového a účinného, ale proč (nejen tato) kniha uvádí příklad s parkovacím místem, který se právě uvádí v “The secret”(a možná existuje kniha dřívější než “Tajemství”, která výše uvedený příklad obsahuje, ale zatím jsem na takovou nenarazila)? Nicméně tyto dvě drobné vady na kráse (ostatně stránky ohledně financí mě nikdo nenutí číst, byť jsem je tedy přečetla všechny a dvě drobné shody, které jsem již viděla i u motivační knihy, jež jsem četla v minulosti, se dá rovněž odpustit-ale zmínit to bylo třeba) se dají prominouta a věřím, že toto je knížka, která po přečtení neskončí nevyužitá a zaprášená od prachu na polici v knihovničce.

Kája_95
21.07.2019 5 z 5

Naprosto skvělá kniha, která čověka dokáže skvěle nakopnout. Každá kapitola má smysl. Pokud člověk něco chce zkusit, tak by do toho měl jít, nekoukat se na ostatní a řídit se tím, co si myslí, že je pro něj dobré. Každý člověk, který chce změnit svoje myšlení k lepšímu by si měl toto přečíst.

kozel89
16.07.2019 4 z 5

Knihu jsem dostal jako dárek od kamarádky a dostalo se mi dost zajímavé čtení, ve kterém člověk objeví, jak se dá na některé věci dívat jinak, lépe, s nadhledem, zkrátka pozitivně. Oddechová četba, ze které si člověk určitě alespoň něco málo odnese do života. Nebo alespoň já si odnesl :-)

cecilieanie
08.07.2019 3 z 5

Moc fajn knížka, jenom možná trochu zbytečně dlouhá, protože jsem měla pocit, že se autorka často opakuje...

verden
22.05.2019 5 z 5

Nikdy som nebola fanúšik motivačných kníh. Bez toho, aby som nejakú čo len otvorila, som si urobila presnú predstavu o ich obsahu a ten ma naozaj nikdy nelákal.

You Are a Badass bolo moje prvé ozajstné nakuknutie do tohto sveta (okej, ten "skvelý" bestseller, ktorý som zdolala nedávno, fakt nerátam a radšej som ho z mysle vytesnila) a musím sa priznať, že kniha mi fakt dosť pomohla a pozmenila môj pohľad a prístup k životu. Ako dlho mi to vydrží, neviem, ale v každom prípade som rada, že sa mi celkom nečakane dostala do života, zrejme v ten pravý čas.

Ďakujem, M :)

stastnyctenar
30.03.2019 5 z 5

Dobrá motivační kniha. Dodá elán a skvělou náladu a hlavně naději a odhodlání a ani nevadí, že je místy moc "americká".

reezy
26.11.2018 4 z 5

Nejlepší motivační kniha, co jsem četla. Ráda si ji přečtu znovu

Poetika_slov
14.11.2018 3 z 5

Motivační kniha, která nakopne na pozitivní směr myšlení. ☺

Kniha Jsi prostě borec: Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít je v

Právě čtených10x
Přečtených128x
Čtenářské výzvě14x
Doporučených6x
Knihotéce38x
Chystám se číst109x
Chci si koupit49x
dalších seznamech1x