Jednorožci a lamy

Jednorožci a lamy https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449669/bmid_jednorozci-a-lamy-fsG-449669.jpg 5 3 2

Kniha plná super zábavy s oblíbenými jednorožci a lamami! Naučíš se kreslit jednorožce i lamy, projdeš s nimi zapeklitými bludišti, budeš je hledat ve složitých obrázcích, užiješ si skvělou zábavu při luštění křížovek, vystřihování obrázků, řešení spojovaček i při plnění dalších báječných úkolů. Navíc v knize najdeš desítky skvělých samolepek. Tak neváhej, vezmi pastelky a nůžky a pusť se do všech jednorožčích a lamích úkolů.... celý text

Přidat komentář

Medvědářka
14.08.2020 5 z 5

Zábavná kniha s oblíbenými postavami jednorožců a lam, která je určená hlavně dětem. Najdou se v ní ale i dospěláci, kteří neztratili svého dětského ducha.
Bambook u Grady vydal další knihu pro šikovné děti a dospělé. Je hravá, barevná a tak zábavná díky všemožným hádankám, omalovánkám, kvízům a doplńovačkám. K tomu jsou i samolepky, které si děti mohou někam nalepit.
Když k nám domů tahle kniha doputovala, tak dcera hned prohlásila, že já si mám nechat mé oblíbené kreslení podle čísel a číselné spojovačky a ona ten zbytek. Prostě královské dělení jak se patří.

Danago
07.08.2020 5 z 5

Moc pěkná knížka pro děti. Množství omalovánek, spojovaček, tajenek bludišť a dokonce i nálepky. Podle mě děti budou nadšené. Obrázky jsou krásně a líbivě nakreslené.
Knížka rozvíjí tvořivost i postřeh . Formou hry vede děti ke zdokonalení se v jemné motorice, kreslení a kreativitě. A určitě se můžou zapojit i rodiče a prarodiče, bude je to bavit také.