Jako Bonnie a Clyde

Jako Bonnie a Clyde https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419213/bmid_jako-bonnie-a-clyde-6Qi-419213.jpg 3 19 6

Během chvíle se může všechno změnit. Stačí, aby nastaly ty správné okolnosti! Psychologové se shodují, že celých 96% lidí na světě má svědomí. A co ta zbývající procenta? Psychopati, dokonale prázdní lidé schopní udělat bez skrupulí naprosto cokoli. Zlé, zákeřné, škodolibé bytosti, zkažené a prohnilé hříčky přírody, nebezpečné právě proto, jak nenápadní jsou. Nemají to ale napsané na čele, vypadají stejně jako my, bývají charismatičtí a přesvědčiví. I hlavní hrdinka, ztracená v moři podprůměrných oveček, se snaží zapadnout. Ne tolik, aby ztratila svou jedinečnost, ale dostatečně na to, aby neměla zbytečné potíže. Stačí jí ta jedna, která ji bez přestání provází poslední rok – neodbytný hlásek v hlavě, tichý a většinou přátelský, ale občas i příšerně vtíravý a bolestně protivný. A pak se objeví on, spontánní, bezprostřední a tak nádherně odlišný od ostatních, že snad ani nemůže být skutečný. A dokonce se zdá, že je ochoten vzít si ji pod svá temná křídla…... celý text

Přidat komentář

Moniska2410
07.10.2022 odpad!

Tak tohle bylo jedno veliký ne. Větší slátaninu sem snad ještě nečetla.
To si nezaslouží ani jednu hvězdičku.
Škoda stromu, který na tuto knihu padl.

Naty2332
23.04.2020 odpad!

Kniha se mi nelíbila. Myšlenkové pochody byly až příliš zvrácené a hlavní postava, Bonnie, mi byla velmi nesympatická. Také tato kniha byla morbidní zvláštním způsobem, s kterým se nestotožňuji.


Damonka12
14.04.2020 1 z 5

Velice nudná kniha, kde jsem ani nepochopila konec. Nedoporučuji.

Devil-Ivet
24.12.2019 3 z 5

Líbilo se mi prohození děje, minulost za přítomnost a pak znovu do současnosti. A vnitřní boj hlavní hrdinky, kdy nevěděla, na jakou stranu se má přiklonit, to bylo také dobré. Ale od knihy jsem bohužel očekávala něco jiného. Hlavní hrdinka mi nebyla příliš sympatická a některé její myšlenkové pochody byly prostě nesmyslné. A také mi nebylo jasné, proč jenom tak si Clyde vybral zrovna Bonnie. Škoda, mělo to veliký potenciál…

jasmína
26.10.2019 5 z 5

Souhlasím s předešlým komentářem.

Tohle jsem opravdu nečekala. Nikdo zatím neměl odvahu napsat , jak by se asi chovali a jednali dva "zamilovaní" psychopati.

Hlavní hrdinka "Bonnie" mi sice chvilkama lezla dost na nervy, ale nemělo to chybu.

Určitě to ale nebude čtení pro každého..... i já sem tam váhala, zda číst dál...... ale dala jsem to a jsem ráda.

RoseDadas
25.10.2019 5 z 5

YA jako psychothriller? Proč ne? Pod pseudonymem Terry Shaft se skrývá mladá česká spisovatelka Tereza Hřídelová. Jako B. a C. je jejím druhým titulem, pro mě první setkání s autorkou. Co na knihu říkám? Jsem z ní nadšená. Je krásně zvrácená, originální, psychicky vyšinuté charaktery vás zaujmou a příběh i díky prohození sledu událostí plyne vražedně rychle. Ale co ten konec! Bude pokračování?

Štítky knihy

láska pro dospívající mládež (young adult) psychopati

Autorovy další knížky

Terry Shaft (p)
česká, 2001
2017  46%Krycí jméno E219
2019  51%Jako Bonnie a Clyde
2020  %Do stínu vesmíru

Kniha Jako Bonnie a Clyde je v

Právě čtených3x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce47x
Chystám se číst22x
Chci si koupit4x