Jak zvládnout práci manažera: Čeští lídři a zajímavé osobnosti poodkrývají tajemství svého úspěchu

Jak zvládnout práci manažera: Čeští lídři a zajímavé osobnosti poodkrývají tajemství svého úspěchu https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371604/bmid_jak-zvladnout-praci-manazera-cesti--d75-371604.jpg 4 9 3

Odpovídá práce manažera obsahu teoretických knih a školení? Existuje jednoduchá a univerzální rada, jak se stát dobrým manažerem a jak se chovat a pracovat od prvního dne na manažerské pozici? Tato kniha nenabízí radu univerzální ani jednoduchou. Má však za cíl poskytnout náhled do každodenních povinností manažerů. Ať mluvíme o řízení lidí, tvorbě talentů, řízení svého času či firemních změn, teorie se může jevit jako jednoduchá. Avšak jen do doby střetu s každodenní realitou. V knize je proto kladen důraz na praktické rady, tipy a zkušenosti, které jsou stěžejní pro úspěšnou práci manažera. Rozeberme, jak pracují úspěšní. Jak řídí své týmy, jaký mají systém práce a jak zvládají jednotlivé manažerské aktivity. Cílem knihy je též inspirovat. Poskytnout vhled do reálného života lidí z různých odvětví, kteří jsou ve vyšších pozicích a mají za sebou impresivní životní příběhy a v hlavě vize a cíle na další období.... celý text

Přidat komentář

Maki21
26.04.2020 4 z 5

Zajímavá kniha kde vám slavní čeští manažeři odkryjí kouzlo svého úspěchu. Kniha plná dobrých nápadů, a doporučení jak být efektivní manažer a jak si lépe zorganizovat život.

W0JTAS04
02.01.2019 5 z 5

Michal píše stylem, kde je poznat jeho zkušenost na vyšších postech v korporátním světě. Píše poutavě a člověk si po přečetení opravdu odnese mnoho praktických poznatků a doporučení.


petr3048
30.08.2018 4 z 5

Kniha shrnuje potřebné dovednosti manažera. Kdo už jako manažer pracuje, nebude to asi nic nového, objevného, ale jsou tam zcela jistě inspirativní momenty, jak věci vylepšit. Každý totiž máme problémy s něčím jiným a je fajn nahlédnout, jak danou oblast dokáže řešit někdo jiný. Zároveň je kniha pěkně napsaná.

Autorovy další knížky

Michal Pohludka
česká, 1981
2018  78%Jak zvládnout práci manažera: Čeští lídři a zajímavé osobnosti poodkrývají tajemství svého úspěchu
2023  70%Hrdinové covidu aneb Mezi laboratoří a vlivem

Kniha Jak zvládnout práci manažera: Čeští lídři a zajímavé osobnosti poodkrývají tajemství svého úspěchu je v

Právě čtených2x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce9x
Chystám se číst9x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x