Jak zvířata jedí

Jak zvířata jedí https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381754/bmid_jak-zvirata-jedi-EXy-381754.jpg 3 6 4

Vypadá jako něco mezi bobrem, kachnou a vydrou, a navíc nemá žaludek. Chudák ptakopysk! Copak asi žere? Určitě toho nespořádá tolik jako slon, který může sežrat za jediný den až tři sta kilogramů potravy. Jen pro tvou představu, tolik váží třeba tři čerstvě narozená slůňata. Svět zvířecích jedlíků je skutečně podivuhodný. Nahlédni do něj se svou první obrázkovou knížkou o zvířatech a zjisti, jak zvířata jedí.... celý text

Přidat komentář

Briv
17.02.2024 3 z 5

* Tohle bylo zklamání. Informace o zvířatech byly sice zajímavé, ale ta forma nás vůbec nenadchla. Navíc je to docela chaotické, ale úplně nejvíc mi vadily legračně pojaté obrázky. Beru to tak, že pokud má být kniha vzdělávací, tak bych si určitě odpustila vtipné ilustrace, kdy je zvířatům dáváno lidské chování.

danit
18.02.2023 3 z 5

Protože syn se pořád ptal, co jí to a to zvířátko, a v té době mnou vybraná jiná kniha nebyla k dispozici, tak jsem koupila tuto.. Vůbec nás neoslovila. Nepřehledné a mě osobně nezaujaly ani ty ilustrace.


muchomurka
18.01.2021 3 z 5

Knížka není špatná, ale je velmi nepřehledná. Špatně se v ní orientuje, je to taková barevná změt s náhodně umístěným textem, který je psaný různým stylem. Některá zvířátka byla zajímavá, jiná méně. Dcerku to nějak zvlášť nezaujalo.
Také je škoda, že zvířata jsou kolikrát oblečená nebo mají jiný lidský prvek.

NikolaVyb
20.10.2020 3 z 5

Mě ani dceru nenadchnul výběr zvířat. Informace jsou chaoticky napsané různými fonty, člověk se víceméně z této knihy nedozví nic. Ilustrace jsou ale opravdu krásné.

Autoři knihy

Petra Bartíková
česká, 1984