Jak upgradovat rodiče

Jak upgradovat rodiče https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426701/jak-upgradovat-rodiceBi2hGr-UuC-.jpg 5 4 3

Jak si vycvičit rodiče série

< 4. díl

Dokážete si představit horší noční můru než svět bez internetu a mobilu? Když rodiče usoudí, že Louis tráví příliš času „přilepený k obrazovkám“, napadne je něco příšerného – absolutní zákaz tabletů, počítačů a mobilů! Navíc ho nutí trávit volný čas tím nejnudnějším způsobem, jaký si dokážete představit: rodinnými vycházkami a hraním společenských her. Louis potřebuje vymyslet plán, jak všechno vrátit do starých kolejí! Dokáže mu s tím pomoct jeho nejlepší kamarádka Maddy?... celý text

Literatura světová Rodina Pro děti a mládež
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

How To Update Your Parents


více info...

Přidat komentář

Veveruška320
24.05.2022 4 z 5

Knížku jsem četla s dcerou....:o))No co dodat...je to čtení pro náctileté,ale lhala bych kdybych nepřiznala,že mě knížka pobavila....:o))

Dyna08
23.10.2021 5 z 5

Kniha mě bavila, byla celkem vtipná


kamibe
03.06.2020

Zprvu jsem si říkala, že se mi to nijak líbit nebude. Takových trapných puberťáckých řečí jsem si užila dost a dost. Ale nakonec mě upoutal způsob, kterým chtěl Louis dosáhnout toho, aby se jeho holka nestěhovala s rodiči kdovíkam, ale bydlela u nich. Na chvíli se mu to opravdu povedlo, dokonce mi připadalo zajímavé, že třináctiletá holka dokázala pomoci Louisovu tátovi s vařením ne zrovna jednoduchého jídla. Ovšem nápad na týden odložit mobily a počítače, to je výzva! V konci je příběh i o pořekadle, jak všechno zlé je k něčemu dobré. Jenže v tu chvíli, kdy se to zlé děje, se to opravdu nepřijímá s úsměvem! Dále si mě puberťáci získali dobře vymyšleným "právním dokumentem" a celá knížka se mi na konci zalíbila díky opravdu dobrým otázkám, které autor klade svým čtenářům, jakmile knížku dočtou.

Autorovy další knížky

Pete Johnson
britská, 1965
2016  75%Jak si vycvičit rodiče
2017  76%Mí praštění rodiče
2018  100%Už z těch rodičů šílím
2019  90%Jak upgradovat rodiče
2021  80%Jak napálit rodiče