Jak se stát akčním hrdinou

Jak se stát akčním hrdinou https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354042/bmid_jak-se-stat-akcnim-hrdinou-i7a-354042.jpg 4 3 3

Žiješ dobrodružstvím, máš odvahu a chuť ukázat, co v tobě vězí? Chceš se zúčastnit přísně tajných misí, odhalit zločince, získat plány na výrobu nové superzbraně a svést bitvu papírovými granáty? Pak je tato kniha právě pro tebe! Otevři ji a zjisti, jak se stát akčním hrdinou. Kniha tě strhne ke hře na komando, agenty a detektivy. Pátrej, řeš zadané úkoly, hraj si na akčního hrdinu!... celý text

Přidat komentář

Kikulka97
09.07.2023 4 z 5

Nápaditá knížka, která nabídne způsoby jak různými způsoby řešit nudu a podpoří kreativní hru. POslouží jako hezký dárek díky interaktivním prvkům.

Jackline5
28.10.2021 5 z 5

Kniha nenápadným způsobem motivuje děti ke sportu, učení, cvičení paměti, spoustě nenáročných výtvarných aktivit ale také učí děti spolupráci, cvičí pozornost a důslednost při práci...
Zároveň se může stát i výhodným "parťákem" pro rodiče. Budete vědět jak děti zabavit a "jakou katastrofou" vám případně zdemolují obývák.
Kniha je velice interaktivní a k plnění úkolů není potřeba žádných speciálních pomůcek. Navíc má poměrně málo stran a je doplněná spoustou obálek, miniknížek, vzkazíků a mapiček, nebo šifrovací tabulkou. Vše jako inspirace k budoucímu řádění.
V okrajové míře se zabývá i jakousi naučnou stránkou problematiky věci. Dítěti srozumitelným způsobem vysvětluje co je to například: komando, kamufláž, výraz inkognito, nebo pojem stopa či místo činu. Takové zajímavosti pokud vaše dítě prahne po tom, stát se jednou policistou, vojákem, nebo špionem.
Tato kniha si dle mého názoru vybírá čtenáře podle věku (děti se s ní vyřádí, akční rodiče získají inspiraci, ale za teenagerem s ní nechoďte).


EvikU.
28.06.2021 4 z 5

(SPOILER) S tohle knihou sáhla dcera vedle. Bavila by nás víc, kdyby byla kluk. :-) Já si vybírala své knihy a dcera své. Proto naše hodnocení možná není objektivní. Být kluci nejspíš ji úplně hltáme. Jak být detektivem a podobně. Popsány různé úkoly. Moc hezká.