Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403826/bmid_jak-se-naucit-100-slovicek-za-hodin-uc5-403826.png 4 34 8

Naučte se 100 slovíček za hodinu se známým trenérem paměti Jakubem Pokem! Zapomeňte na biflování slovíček, jde to i jinak. S novou revoluční metodou slovíček v příbězích se budete učit cizí jazyky efektivně a ještě se u toho pobavíte. Pokud nechcete trávit stovky hodin nad učebnicemi bez valných výsledků, je tato metoda přesně pro vás!... celý text

Přidat komentář

Miliarda
24.12.2021 4 z 5

Jako člověk, který se slovíčka doposud bifloval, oceňuji tuto pro mě doposud neznámou, ale velmi efektivní metodu jejich učení. Kniha mi dala velmi dobrý návod k tomu, jak si slovíčka udržet v dlouhodobé paměti, byť některé pasáže zabývající se např. přídavnými jmény, slovesy apod. by si zasloužila širší prostor. Celkově však u mě převládá velká spokojenost a rozhodně tuto knihu budu doporučovat dále.

IVANA0123
30.11.2021 5 z 5

Anglicky se učím už dlouho a občas se dostanu do učební krize, kdy mám pocit, že se to stejně nikdy nenaučím. Takže každý způsob, který mě posune alespoň o kousek dál nebo díky kterému dostanu do hlavy o pár slovníček navíc, vítám. I když to nebude těch 100 za hodinu ani náhodou - tedy ne v mém případě. Prostě další neotřelý a vtipný způsob učení a já jsem za něj vděčná. 4.5*
(11/21)


Naias
21.08.2020 4 z 5

Hej, fungovať to funguje, akurát že k rýchlosti 100 slov/h som sa nedopracovala ani po niekoľkých mesiacoch, ale netvrdím, že chyba nie je na mojej strane. Ale keď neprší, aspoň kvapká, aj desať slov denne (dobre, nie tak úplne denne) je hodne. Vďaka tejto metóde som si zapamätala kopec slovíčok, dokonca aj slovo makrakantorynchus (presne tak sa to nepíše, ja viem), ktoré bolo spomenuté v tejto knihe, a to som ju čítala lanského marca!
Len jedno mi chýbalo, autor má ošetrené zafixovanie si slovíčok, predložiek, rodov i frázových slovies, lenže anglické slovíčka mávajú viacero významov, ktoré sú niekedy veľmi rôznorodé. Ale na to mám našťastie fintu fň odinakiaľ, tak som to skombinovala.
Každopádne je veľmi motivujúce necítiť sa konečne ako beznádejný sklerotik. A bez motivácie ide samoštúdium ako v lete na saniach.

jana9561
06.07.2020 4 z 5

První část obsahuje velice zajímavý návod na metodu, jak se učit slovíčka. Druhá část obsahuje návod, jak se naučit 100 jednoduchých anglických slovíček. Tato část je pro ty, kdo anglicky umí mírně pokročile nepoužitelná.

meluzena
07.10.2019 5 z 5

Geniálně jednoduchý způsob, jak si cokoli zapamatovat.
Zapomeňte na suchopárné biflování a ukažte to taky svým dětem, protože ty to rozhodně bude bavit. Komenský by určitě zaplesal :)

petr1536
07.11.2018 5 z 5

Knihu jsem četl již více jak půl roku zpátky a takhle s odstupem času mohu říct, že to byla jedna z nejpřínosnějších knih, co jsem kdy četl. Kniha nabízí úplně jiný pohled na učení slovíček, který musí fungovat snad každému, kdo je ochoten učení pravidelně nějaký ten čas obětovat. Přečtení knihy mi usnadnilo učení a hlavně mě motivovalo k tomu, že jsem se pustil do učení španělštiny. Knihu doporučuji a doporučuji také aplikaci na učení slovíček od stejného autora.

asodomkova
14.03.2018 5 z 5

Úžasná. Hrozně mi pomohla v angličtině. Díky ní jsem se naučila metodu jak se naučit slovíčka. Opravdu doporučuji!

Vlastina67
10.03.2018 5 z 5

Kniha je skvělá. Jde o úžasný přístup k výuce slovíček. Jsem naprostý začátečník samouk (ne zrovna nejmladší), a tak jsem měla trochu obavu, jestli se mi podaří do hlavy nacpat alespoň slovíčka. Ale příběhy, které pomáhají při výuce jsou můj šálek čaje :-) Slovíčka se mi s nimi učí lehce a vymýšlím si podobné "kravinky" i u dalších, která v knížce nejsou.