Jak přežít doktora

Jak přežít doktora https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101699/bmid_jak-prezit-doktora-5Vs-101699.jpeg 5 16 3

Na světě je mnoho doktorů, z nichž mnozí jsou i lékaři. Nejlepší prevencí pro zdravý život je však humor. Nabízíme vám nezbytný doplněk vaší lékárničky. Doporučujeme v něm zalistovat při jakémkoliv pocitu psychického či fyzického selhání. Pokud vás kniha Jak přežít doktora nevyléčí, jistě vás alespoň pobaví! Obzvlášť když obsahuje malované vtipy Pavla Kantorka.... celý text

Přidat komentář

wullcann38
28.02.2021 4 z 5

Docela jsem se nasmál :-D

1amu
16.04.2019 4 z 5

Když mám někdy "blbou náladu" vyberu si z knihovny některou z knih kreslených vtipů Vladimírů - Renčína a Jiránka. Tím třetím je Pavel Kantorek , český přírodovědec, profesor fyzikálních věd na Ryerson University v Torontu. Zabýval se teorií relativity a kosmologií. V českých zemích je znám též jako vynikající autor kreslených vtipů a povídek, zejména se zvířecí a vědeckou tematikou. Bohužel nikdo z nich již není mezi námi, ale hlavní je, že jejich úžasné otextované kresby nás pořád rozesmívají. Tato kniha je poslední u nás vydaná (2018 ve 3.vydání). Vybírám pár skvostů:
- Takhle ty chorobopisy psát nemohu. To je tak čitelný, že se to vůbec nedá číst."
- Sestra na středisku k doktorovi: " Volá ten člověk,co jste ho včera prohlásil za mrtvého."
- Na chirurgii sděluje sestra panu lékaři " On se neusmívá, on má tak roztrženou hubu."
- Pacient u psychiatra: Vy mi už asi nepomůžete, dnes večer si kolem krku uvážu prádelní šňůru a... Ale co to povídáte za nesmysly ?! Prádelní šňůra vás neudrží !
- U rentgenu - lékař si prohlíží snímek plic pacienta: "Klidně kuřte dál.... teď už je to jedno."
- Pacientka u lékaře: "To, že jste nemocná, ještě nic neznamená. Dnes už je medicína tak pokročilá, že zdravý člověk prakticky neexistuje."
- Pacient na zubním: "Ten zub musí ven !...A jak dlouho to bude trvat ?.... Pár vteřin... a kolik to bude stát ? .... 200 Kč !.... Cože, vy chcete za pár vteřin práce dvě stovky ? ... Jó, když vám to vadí, tak vám to budu trhat klidně dvě hodiny !"
-Pacient na Zdravotním středisku... "Ve vaší léčbě došlo k tragické komplikaci ..... ??????....... Zkrachovala vám pojišťovna."
Na pasece rozmlouvají dva "kosáci: "pamatuješ na to ranní ptáče, co dál doskákalo ? Včera dostalo infarkt."


mariva
20.02.2014 5 z 5

Deset minut téměř nepřetržitého smíchu mi určitě prodloužilo život. Nelze než doporučit!