Jak porozumět sobě a dětem

Jak porozumět sobě a dětem https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64879/jak-porozumet-sobe-a-64879.jpg 5 6 4

Kniha obsahuje přímou výpověď duše z pobytu v bříšku. Co tam prožívá a co vnímá, když přijde na svět. Seznamuje nás s umělým oplodněním z pohledu duše, která se tímto způsobem uvolí narodit. Hovoří o následcích antikoncepce, o kterých se nemluví. Změnou pohledu na interupci se žena může zbavit pocitu viny. Proč je někdo levák a že dyslektik je duše moudrá, vědomá. Jak je to s naším materiálním zabezpečením, co je nám dáno a co ne. Kniha pojednává o vývoji duše z doby početí přes dětství do dospělosti. Je tedy poučná nejen pro rodiče, ale pro každého, který chce o sobě více vědět. ... celý text

Přidat komentář

ditul
30.04.2022 5 z 5

Kniha plná krásných myšlenek a pohledů na vztahy dětí a rodičů z pohledu duše.
*Dítě, které se narodí jako dyslektik, bývá moudrá stará duše, která již ví, že důležitější než rozum je cit. Mnohokrát se proto divíme, že nám řekne již v útlém věku věci, které v sobě nesou velkou moudrost a porozumění pro chování ostatních. Tyto duše jsou tak citlivé, že jsou většinou ohleduplné a nechtějí nikoho zranit a nikomu ublížit.
Ví, že učení pro ně již není tak důležité, jako mezilidské vztahy. Více než na učení kladou v tomto životě důraz na vztahy. Jen naše společnost ustrnula v představě, že děti, které jsou pomalé, jsou nemocné nebo hloupé, proto by se jim měla věnovat zvýšená pozornost.

kakaba4818
22.09.2019 4 z 5

Kniha je napsána velice čtivým stylem. Mně osobně přinesla nové poznatky a hlavně odpovědi na některé otázky, které mě již dávno zajímaly.


REBELKAAAAAA
17.08.2018 5 z 5

Kniha se mi opět moc líbila, hodně mi to dalo. Rozhodně to doporučuji všem lidem, kteří někdy v životě řešili to proč jim vlastní rodiče nerozumí a proč vlastně už si s nimi nemají toho tolik co říct, nebo když řeší že ten vztah s rodiči už není to co dříve v dětství. Je to celkově o rodinných vztazích a jak přijmout chování svých rodičů a to jací jsou. Dalo mi to hodně, hodně věcí jsem si v sobě urovnala, kniha se mi četla sama. Já si ji pochvaluji.

Jelitovna
09.02.2017

Fuh! To jsem tomu zase dala, při vybírání jsem si nevšimla, že jde o channeling. Za celou první třetinu jsem nenašla nic, zač bych mohla dát aspoň jednu hvězdu. Jiní napsali obsažená moudra mnohem dříve, uceleněji, srozumitelněji, kultivovaněji. Nedočtu.