Jak pochopit ženu

Jak pochopit ženu https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32241/jak-pochopit-zenu-32241.jpg 3 11 3

Jak pochopit ženu je kniha především pro muže, kteří během jejího čtení zjistí mnoho zajímavého. Je to však také čtení pro ženy. Poznají se v ní a najdou to, co samy už dávno chtěly říct.

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

Wie Frauen ticken


více info...

Přidat komentář

prof.chrobak
26.12.2019

Nemyslím si, že je nutné všechny ženy házet do jednoho pytle, ale pravdou je, že spousta jednotlivých žen vykazuje určité podobné znaky chování, uvažování a reakcí na určité situace. Zda je to dáno výchovou, geny, nebo zažitými stereotypy - nevím. Ale asi to tak má být, nakonec kdyby byly ženy stejné jako muži, byla by to na světě asi dost nuda. Takže lze říct, že v knize je spousta zajímavých postřehů, ale je třeba brát je s rezervou, protože každá žena (ostatně stejně jako každý muž), jsou vlastně originály. Kniha je napsána vtipně a s nadhledem, a jako takovou je potřeba ji číst, čili nikoliv jako odbornou příručku, ale spíš literaturu pro pobavení a možná trochu i pro zamyšlení.

MartinaMartina
30.10.2018

Jak pochopit ženu - věčné téma a dle mého názoru to ani nejde - ženu nepochopíš,ale můžeš si na ní zvyknout.
Kniha se četla lehce, s občasným přemýšlením.
Doporučuji můžům ale i ženám.


bakjo95
21.08.2016 4 z 5

No...ze začátku jsem měl z knihy lehce divný pocit už jenom kvůli samotnému číslování kapitol jako v učebnici matiky, ale za polovinou se to rozjelo a padala jedna dobrá rada za druhou. Docela často bylo vidět, že určité pasáže psala žena, spoluautorka knihy, (která tu není uvedena, ale je na obalu knihy: Marie Theres Kroetz-Relin), jelikož zde popisovala ženy jako rozmanité a všestranné bytosti a muže jako jednoduché troly. Něco málo pravdy na tom nejspíš bude (͡° ͜ʖ ͡°), ale velkou část chováni ovlivňuje náš charakter a ne pohlaví. Jinak velice dobrá a poučná kniha. Doporučuji všem profesionálním gaučovým povalečům, kteří v kuchyni vidí už jen jídlo a ženu přehlíží - 75%.

Štítky knihy

muži ženy partnerské vztahy seznamování

Autorovy další knížky

Hauke Brost
německá, 1948
2008  59%Jak pochopit muže
2007  56%Jak pochopit ženu
1996  100%Mozkový super jogging
1995  100%Mozkový jogging

Kniha Jak pochopit ženu je v

Přečtených12x
Doporučených2x
Knihotéce25x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x