Jak na triatlon

Jak na triatlon https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341066/bmid_jak-na-triatlon-5rI-341066.jpg 4 6 2

Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval téměř dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlmaratonů a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil), zlínský rodák se stal mimo jiné i vítězem stokilometrového běhu na severním pólu, osmnáct let jej na dlouhé trati (3,8 km plavání – 180 km kolo – 42 km běh) v České a Slovenské republice nikdo nepokořil, celkem 150× se umístil v TOP 10, patnáctkrát za sebou (jako jediný na světě) se kvalifikoval mezi profesionály na Mistrovství světa Ironman na Havaji, ve více než 35 případech vyhrál na tratích Ironmana a za svůj život porazil nejméně jednou snad všechny nejlepší triatlonisty světa… Dvakrát zvítězil v celkovém pořadí Světového poháru v dlouhém triatlonu. Kdo jiný by měl začínající i mírně pokročilé triatlonisty uvést do tajů tohoto sportovního odvětví než právě on?... celý text

Přidat komentář

Dejf_ano
06.03.2024 4 z 5

Jedná se o soubor článků a jak bylo zmíněno níže často se informace opakují. Nicméně jsou zde zajímavé typy pro začátečníky jako jsou přechodové tréninky, tipy při plaveckém tréninku nebo specifický nácvik depa mezi jednotlivými disciplínami.

VladimirTetur
17.07.2017 3 z 5

Tuhle knihu jsem bral jen jako Vabrouskovo addendum k Frielove Treninkove Bibli pro Triatlonisty, ktera je naprosto skvela, detailni az vycerpavajici a Petr Vabrousek k ni ostatne napsal komentar. Tohle je bohuzel pouze prepis Petrovych online eseji, ktere se casto opakuji. Trenikove plany rozhodne nejsou pro zacatecniky a pokud ano, jde o milove kroky. Nicmene i i pro hobika tu nejaka hodnota je.