Jak šel bublifuk do světa

Jak šel bublifuk do světa https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451007/bmid_jak-sel-bublifuk-do-sveta-Xfr-451007.png 3 3 1

Když bylo Elle čtrnáct let a vyšla její básnická prvotina, myslela si, že to je konec. Ale ukázalo se, že to byl jenom začátek. Jak by mohla tušit, co vše si pro ni ještě život přichystá… Mnohem víc, než někdy dokázala zvládat, a tak se černé listy papíru opět plnily pochmurnými básněmi. Přišly druhé a třetí lásky a Ella zjistila, že ne všechno z toho byly lásky. Že něco byly i sázky. Ella má život stále ráda, možná více než dřív, ale znáte to, stíny pochybností a nejistot občas přelétnou přes cestu každému… Básnická sbírka „Jak šel bublifuk do světa“ volně navazuje na její první publikaci „Jak bublifuk ničil životy“.... celý text

Přidat komentář

harryhozena
19.11.2020 5 z 5

omg. stejně jako u předchozího dílu jsem si vyhradila noc na přečtení bublifuku. dočetla jsem to asi před 2 minutami a můj mozek mi řekl bye a odešel. to jen kdyby tahle recenze nedávala smysl.

jakožto NEJVĚTŠÍ FANYNKA *poplácání po ramenou* můžu s klidným srdcem bublifuk doporučit dál. je to very good. přísahám, že je to minimálně 100x lepší než moje angličtina.

bublifuk 1 a bublifuk 2 se docela liší. ella se zlepšuje a přeskakuje další vysokou laťku. btw mně se líbily oba dva bublifuky stejně. každý má něco do sebe :3.

jo a pokud jste tuhle recenzi nepochopili.... PROSTĚ SI BUBLIFUKY PŘEČTĚTE. :D (ČERNÉ STRANY 116, 117 za to MINIMÁLNĚ stojí!!!!)

NEJVĚTČÍ FANYNKA JAKO!❤️