Já vám ukážu!

Já vám ukážu! https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68542/ja-vam-ukazu-68542.jpg 4 19 6

Volně navazuje na knihu Už nikdy! Judita je šťastně prožívá novou etapu svého života, ale ten ji vystavuje zkouškám - dceři se blíží maturita, snoubenec odjiždí na služební cestu do Ameriky, v redakci ji čeká povýšení nebo bude bez místa? Zvládne vše s humorem nebo zasáhne nešťastná ruka osudu ( či někoho pozemského) ?

Literatura světová
Vydáno: , Academia
Originální název:

Ja wam pokaze!


více info...

Přidat komentář

LucieT
11.10.2021 4 z 5

Ale jo, líbilo se mi to. Nic hlubšího ve mě po přečtení sice nezůstalo, ale četlo se to příjemně, taková oddychovka.

Merlinit
17.05.2020 4 z 5

Milé oddychové čtení. Strasti i slasti jedné (skoro)čtyřicátnice. Současný drahoušek, milý a chápající, bývalý manžel nevalného charakteru, citově rozháraná maturantka Toška, nezletilec Petříček, laskavá sestřenice Anežka, milující, byť těžko snesitelní rodiče, nonkonformní "anglická" teta Hana, přítelkyně Ula, která to s hlavní hrdinkou přece "myslí tak dobře!"... ti všichni (a pár dalších) dokáží průměrné redaktorce udělat ze života dokonalý očistec!


babiočka
08.02.2020 5 z 5

Knihu jsem četla už před lety. Teď jsem si dala opáčko:-) a byl to prima strávený čas.
Stále aktuální téma o mezilidských vztazích, líčené s mírným nadhledem, nám ukazuje rozdíly mezi mužským a ženským uvažováním, ale také upozorňuje na význam vzájemné slovní komunikace.
Obě autorčiny knihy jsou vynikající. Škoda, že jejích románů u nás nevyšlo víc.

magnolia
14.10.2018 5 z 5

Pokračování osudů novinářky Judity, která má čtyřicítku na krku a dceru před maturitou. A nejen to. Jsem moc ráda, že jsem knihu sehnala zde na bazaru a čtení jsem si užívala a prožívala. Kdyby všechny oddechové romány pro ženy byly psány takhle, nečetla bych nic jiného (tedy možná :) Bylo to fajn čtení, ženské, vtipné a Juditiny úvahy i myšlenkové pochody mi byly často velmi blízké. Jak nerada čtu knížky se zažloutlými stránkami, u téhle jsem to ani nevnímala a občasné tiskové chybičky taky promíjím. (Kdyby bylo nové vydání, neváhám a kupuji sobě i jiným ženám v rodině.)

felia
05.06.2013

Knihy od paní Grochola bych přál číst každé ženě. Bohužel jsou málo propagovány. Že by naši kritici neměli čas na čtení?

malen
29.08.2011 5 z 5

Knihu jsem přečetla jedním dechem, jsem ráda, že jsem ji objevila

Autorovy další knížky

Kateřina Grochola (p)
polská, 1957
2003  72%Už nikdy!
2005  84%Já vám ukážu!

Kniha Já vám ukážu! je v

Přečtených31x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst9x