J'adore New York

J'adore New York https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194390/bmid_j-adore-new-york-BMY-194390.jpg 4 88 31

Příběh ambiciózní mladé francouzské právničky, která je vybrána do newyorského ústředí prestižní advokátní firmy, aby získala zkušenosti, mohla se stát partnerem a postoupit tak dále v budování kariéry. Navzdory zákulisním intrikám, permanentnímu stresu a náročným klientům si Catherine dokáže pobyt na Manhattanu zpestřovat nákupy ve značkových buticích, večeřemi s kamarádkami v luxusních restauracích a především vztahy s více či méně perspektivními muži. Představovala si však svůj život opravdu takhle?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Mladá fronta
Originální název:

J´adore New York , 2010


více info...

Přidat komentář

Azala
26.11.2023 4 z 5

Knížka se četla velice lehce, je tam napětí, je tam láska, taky zklamání a vše dobře dopadne. Taková oddychovka. Rychlé přečteno. Žádné náročné čtení, taková vikendovka

LuckaDea
20.01.2023 3 z 5

Docela hezký romantický příběh. Sice se u mě v kategorii "romantika" neřadí na ty nejvyšší příčky, ale jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Klidné oddechové čtení.


DominaCZ
09.01.2023 1 z 5

Hvězda za obálku, jinak lacinost ala sex in da sity.
Nebere mě ani Francie takže neustálé fráze mi překážely, ani právničina.
Zajímala mě jen ta móda, no ta je zas vyhnaná do extrému a hemží se to v nejvyšších kruzích takže to mě taky nebere.
Jinak tupý a trapný jako vždy, jeden pohled od sexoše a je to, laaaska jako trám a poté konec s pozicí jako splněný sen.

madem
01.06.2022 3 z 5

Byla by to skvělá kniha, kdyby se hlavní hrdinka občas nechovala jako kráva. Tak dlouho se snaží a pak to všechno hodí za hlavu a podělá to. A klidně časem znovu. Pak zas tvrdě pracuje.
Škoda. Je to jinak skvělý nápad a má to i vtip.

Peyka
30.12.2020 3 z 5

Taková pěkná oddechovka na jedno odpoledne. Nic světoborného neočekávejte, ale hezky se zrelaxujte, když bude třeba pršet a zapomenete na svět kolem. Opravdu jednoduchá kniha na nepřemýšlení. Takové příběhy jsou občas třeba.

Kakajko
27.11.2018 odpad!

I obyčejné harlekýnky mají mnohdy lepší děj než tato hrůza.

katchamccall
19.10.2018 3 z 5

Na knihu jsem narazila ve výprodeji a za těch 99,- to bylo kvalitně oddechové počteníčko.

HoneyBunny
10.09.2018 5 z 5

,,Říká se, že to, že jste zamilovaní, poznáte podle toho, že nemůžete spát, protože realita konečně předčí vaše sny....." Aha.

i.snd
24.11.2017 4 z 5

Knihu jsem dostala, a dost dlouho mi ležela v knihovně, neboť mě žánrem nijak nelákala. Hrdinka jdoucí za kariérním vzestupem cestou tvrdé dřiny na úkor běžného života...pro mě nezajímavé...avšak dobře se četlo, tak jsem knihu neodložila. Díky jasnovidce zažehla jiskru svého dřímajícího potenciálu a nechala rozkvést svůj život ku radosti.

hroneczek
13.10.2017 5 z 5

Ano, jedná se o klasický román - splněné sny versus realita, zamilovanost, podraz, zlomené srdce, velká láska, neochvějná přátelství, ... ale ráda si knihu přečtu znovu

Bradavička
11.10.2017 2 z 5

Tato knizka byla neuveritelna kombinace tvrde pracujici pravnicky, ktere nespi a porad pracuje, ale ma cas na vyprodeje u diora a potencialni klienty hodnoti podle toho co maji na sobe. Plus nejake ty vztahy/nevztahy a homosexualni asistent...knizka vhodna tak na plaz v lete :-)

Luci136
24.08.2017 4 z 5

Byla to moc příjemná knížka, se kterou jsem si otevřela dvířka do nového světa. Jak právnického, tak i módního a to tím nejsympatičtějším způsobem. Přesto, že vybrané téma knížky mě nenalákalo hned, teď jsem ráda, že jsem knížku přečetla.
Četla se sama a příběh mě pohltil a to, že se dalo něco odhadnout dopředu a konec byl jak z pohádky - já si tu pohádku užila.
Určitě doporučuji.

michaela8804
03.12.2016 4 z 5

Velmi chytlavý příběh, ideální pro ty, co mají rádi ženskou emancipaci. Dost jsem se pobavila, místy jsem se vážně hodně smála. Dle mého je to velmi "slušně" napsaný příběh, jsem zvyklá na milostné pasáže, které jsou barvitě vylíčené, to jsem tady bohužel postrádala. Čte se jedním dechem. Konec zůstal v podstatě otevřený, takže by to vážně chtělo konečně vydat přeložené pokračování.

blanickaa1
22.04.2016 5 z 5

Jak tenhle žánr moc nečtu, tak se mi to líbilo. A to celkem dost. Hlavní hrdinka sympaťačka, taková moderní ženská, která neví co si sama se sebou počít.:) Doufám, že bude pokračování Paříž .

julythreemosen
03.03.2016 3 z 5

No, tohle nebyl zrovna literární skvost. Strašně mě štvala romantika jako z červené knihovny, strašná naivita hlavní hrdinky ohledně chlapů a taky jsem byla úplně mimo ze všech těch "vykázaných hodin". Měla jsem při čtení skoro depresi a kdybych měla ještě náhodou někdy zalitovat, že jsem nešla na práva, tahle kniha mě zase vzpamatuje. Nebyla ovšem zase tak špatná. Až na některé pasáže byla vcelku dobře napsaná, i vtipná a měla rozhodně zajímavé postavy (zbožňuji Rikaše!). To téma je sice hrozné klišé a tak, ale vlastně od knihy jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. Nenáročná oddechovka z prostředí mého oblíbeného města. :) Jestli hledáte něco, u čeho můžete vypnout a zaujalo vás téma práva x NY x móda, tak jste určitě na správném místě.

pichova.veru
05.02.2016 5 z 5

Kniha mě moc bavila, skvělá oddychovka :)

janyska13
24.10.2015 4 z 5

Pohodové oddchychové čtení, příběh celkem ubýhal a těšila jsem se, jak to dopadne. KOnec se dal trochu čekat, ale asi jsem byla unavená a nečekala ho. :D

*Pájuše*
16.08.2015 2 z 5

Kniha je jedno velké zklamání. Očekávala jsem rozhodně víc, než Ally McBealovou v bledě modrém. :-(
Hlavní hrdinka mi byla nesympatická. Dělala školácké chyby, které mi na ženu, která se v branži pohybuje už tolik let, zkrátka neseděly. Děj mi přišel nudný, nezáživný, nemohla jsem se pořádně začíst a když už jsem se začetla, nevěřila jsem jedinému slovu, které jsem četla. Fakt, že jsem ještě před půlkou knihy věděla, jak to nakonec dopadne, mě neuchvátilo a ten přeslazený konec, knihu totálně pohřbil.

Alisce
17.03.2015 3 z 5

Každý rok přicházejí ženy přes dvacet do New Yorku, aby našly dvě ,,Z": Značky a Zamilovat se. Carrie Bradshaw - Sex ve městě

Ta hláška mě hned napadla, když jsem knihu dočetla. Je to trochu jako Sex ve městě, ale bez těch čtyř kamarádek. Konec možná až moc přeslazený, ale to bylo jasné hned od začátku. Pěkné čtení. Vidím to tak na 3,5 hvězdy.

adelaska
22.02.2015 4 z 5

Moc pěkná a oddechová kniha. Určitě se k ní někdy vrátím.

Štítky knihy

New York

Autorovy knížky

Isabelle Laflèche
kanadská, 1970
2013  71%J'adore New York

Kniha J'adore New York je v

Přečtených130x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce86x
Chystám se číst55x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x