Inteligence duše

Inteligence duše https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56096/inteligence-duse-56096.jpg 4 17 3

Jak přijít na kloub jejímu skrytému řádu. Kniha načrtává obraz lidské duše. Popisuje fascinující svět tohoto živého systému, ukazuje, z jakých stavebních kamenů se skládá, jak na sebe tyto části působí a vzájemně se podmiňují. Za zdánlivým chaosem duše jsme pak schopni rozpoznat vnitřní logiku a lásku a jsme schopni vidět i náš vlastní charakter novýma očima.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Die Intelligenz der Psyche


více info...

Přidat komentář

vodnář
14.02.2022 4 z 5

Zajímavé téma, přínosné informace. To by bylo i na 5 hvězdiček. Ale kniha se mi nečetla dobře, nedokázala mě zaujmout tak, abych se těšila na další informace, neužívala jsem si ji. Spíš jsem byla ráda u každé kapitoly, že je už za mnou. Čtivost bych hodnotila tak 3 hvězdičkami.

Elea
15.08.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila, získala jsem řadu nových informací a námětů k přemýšlení.


kamibe
25.12.2014 5 z 5

Tohle čtení nepatří k úplně nejlehčím, ale protože teorie je tu protkána řadou příběhů, dá se to číst i jen jako příběhy samotné. Čtou se o to lépe, že jsou jednak skutečné a jednak se na jejich konci hlavním postavám vždycky uleví. Ono je nám pokaždé v našich životech lépe, když se o sobě něco dozvíme. A když na sebe můžeme pohlédnout jako na herce v jedné scéně a nedělat hned závěry pro divadelní hru jako celek, je to ještě úlevnější.
Pro mne je nejúžasnější zjištění, že se na světě urodilo TOLIK nejrůznějších možností, jak poskytnout klid naší duši. Vnitřní dialog v nás ve všech pěti kontinentech, které se v nás nacházejí, je jedna z těch, kterou jsem zatím nezažila, ale která by mě hodně lákala.

Autorovy další knížky

Artho S. Wittemann
německá, 1956
2000  87%Inteligence duše
2010  84%Architektura vnitřního světa člověka : začínáme chápat sami sebe

Kniha Inteligence duše je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce7x
Chystám se číst69x
Chci si koupit18x
dalších seznamech1x