Boh za teba bojuje do poslednej chvíle

Boh za teba bojuje do poslednej chvíle https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364779/bmid_boh-za-teba-bojuje-do-poslednej-chv-wJ5-364779.jpg 4 24 7

Farár Marián Kuffa v rozhovore s Martinom Ližičiarom. Začítajte sa do pútavého príbehu žakovského farára, ktorý vás inšpiruje. Životopisný portrét kňaza milujúceho tak, ako to ľudia potrebujú, nie ako si zaslúžia. Poznáme ho ako farára zo Žakoviec. Kniha prináša vyše dvestostranový rozhovor začínajúci sa jeho detstvom, pokračujúci obdobím dospievania, časom v seminári a prvými okamihmi pobytu na spustnutej žakovskej fare. Marián Kuffa hovorí aj o svojich chlapcoch a dievčatách, o ktorých sa stará, i o tom, ako jeho dielo rástlo až do dnešného dňa. A pomedzi to dávkuje svoj návod na svätosť... celý text

Náboženství Biografie a memoáry
Vydáno: , Bene Media
Originální název:

Boh za teba bojuje do poslednej chvíle


více info...

Přidat komentář

Jurajovamaka
27.02.2021 5 z 5

Krásna kniha pre rozvoj a upevnenie viery. Marián Kuffa je správny farár.
Knihu O D P O R Ú Č A M ❤

Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

haki34
03.12.2020 4 z 5

moja prvá, "na zoznámenie sa" s farárom Kuffom...jednoduchý návod na milosrdenstvo v praxi...akurátže previesť jednoduchý návod do praxe vôbec nie je jednoduché ;)
Otec Marián má celkovo priamy a rázny prístup k veciam..žiadne okolky. Ani vo viere, ani v živote. Dobre dokumentuje na svojom vlastnom živote a príbehu.
Ďakujem za inšpiráciu, a rada sa zoznámim bližšie...


barunka66
16.11.2020 5 z 5

Pana faráře znám z přednášek, ale v knize se můžu k některým myšlenkám vracet. Dobře se to četlo, i když jsem u něho zvyklá na tu slovenčinu. Obdivuhodný člověk, tolik síly a zároveň pokory. Sloužit těm nejpotřebnějším. Každý na takové velké dílo nemá, ale každý máme jiné, třeba malé životní úkoly, jenom se nebát je přijmout.

baty
29.01.2019 5 z 5

Četla jsem to jedním dechem. Je obdivuhodné, co všechno už tento kněz zažil a hlavně co všechno dokázal vybudovat a kolik lidí dokázal ovlivnit.
Myslím, že kdyby si z této knihy každý vzal jednu desetinu, byli bychom Božímu království podstatně blíže.

cicon
17.11.2018 4 z 5

Křesťanství v praxi.. co dodat. V teologické oblasti s Mariánem nesouhlasím v mnoha věcech (uctívání lidí -alias svatých, více se obrací k Marii než ke Kristu, jakoby to, co hledá u ní, by mu Kristus nemohl dát - kdo je víc?) ale to je víceméně podružné, z praktického křesťanství je to přesně to, co po nás Bůh žádá. Teologie je důležitá, ale až na druhém místě...

valinka222
27.08.2018 4 z 5

Slovo inspirující z názvu edice, ve které tato kniha vychází, vše plně vystihuje. Kniha mi mnohé dala, i když nejsem věřící. Ze začátku jsem si jen musela zvyknout na styl vyprávění, ale jinak to bylo úžasné čtení.

thera23
05.03.2018 5 z 5

Tato knížka je nabitá příběhy, které jsou důkazem Boží existence a Božího milosrdenství...
Podle jakého kritéria se dělíme s blížním? Je to zásluha nebo spíš jeho potřeba? ;)