Hrnečku, vař!

Hrnečku, vař! https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494647/bmid_hrnecku-var-a9E-494647.jpeg 4 16 2

Co si v dnešní době počít s kouzelným hrnečkem, který vaří kaši? Víťa má jasno: stane se superhrdinou a bude bojovat se zločinem jakožto Kašoman! V ospalé české vesničce je ale o zločiny celkem nouze, a tak začne se svými dvěma kamarádkami propadat beznaději. Jenomže ono v jejich vesnici není všechno, jak se na první pohled zdá... V kraji totiž dlouhá léta dřímá tajemství mnohem větší než obyčejný zločin. Nový komiks Kateřiny Čupové pro všechny malé, větší i největší čtenáře – a je to velká bašta, i kdybyste snad kaši neměli rádi. Vydání knihy podpořilo Ministerstvo kultury České republiky.... celý text

Přidat komentář

petque
23.09.2022

Kaccina kresba je naprosto paradni, ma to svih, je fakt, ze se clovek obcas ztraci, ale staci vice zpozornet, je to proste jeji styl, ktery ja muzu. Pribeh me taky bavil, zajimave pojeti, a musim rict, ze jsem se fakt nenudil. Proste mile prekvapeni.

faba
22.06.2022 3 z 5

Mám rád komiksy. Už od Rychlých šípů, i komiksy co vycházely v Ábíčku, Lips Tulian apod.
V TV prezentovali tuto knihu a tak jsem si to koupil. Třeba se to bude vnučkám líbit, a mně taky, řekl jsem si.
Přečetl jsem to za odpoledne s přestávkami. A měl jsem asi moc velké očekávání. :-(
Ale vezmu to popořádku.
Kresba: Pěkná! Vtipné doplňky, časově a postupně dobře udělané obrazy. Klasika.
Příběh: To už je trochu slabší. Ale... Chvíli jsem se v tom ztrácel a děj byl pro mě někdy dosti nezajímavý. Spojení dvou pohádek, je dobrý nápad, jen je trochu nedopracovaný (nebo přepracovaný?), nevím.
Celkem: Je to pěkný a dobrý komiks a kresba to zachraňuje. Uvidím co na to vnučky! Možná potom přehodnotím.
p.s.: jsem první hodnotitel?