Hrabě a černá vdova

Hrabě a černá vdova https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451186/bmid_hrabe-a-cerna-vdova-yHy-451186.jpg 4 14 3

Lady Anna ve svých pětadvaceti letech pochovala už tři muže, a tak není divu, že o ní všichni mluví jako o černé vdově. Už se naučila neposlouchat zlé a klevetivé jazyky. Její poslední manžel byl krutý a necitelný, takže se Anna rozhodla zůstat do konce života sama. Avšak když se ocitne v choulostivé situaci s pohledným svobodným lordem Harrym, nezbývá jí nic jiného než se opět zasnoubit, aby zabránila skandálu. Přestože je jejich zasnoubení jen naoko, Anna brzy zjistí, že odolat hraběti Harrymu je téměř nemožné…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

An Earl to Save Her Reputation , 2018


více info...

Přidat komentář

Dellphi
01.06.2021 3 z 5

Mi-LADA to celé vcelku vystihla. A já bych se nechtěla stát tou osobou, která této knížce napálí jednu dvě hvězdy, ale fakt mě to moc nebavilo, takže napálím hvězdy tři. Tři hvězdy si zaslouží autorka za pěkné vyjadřování a docela hezký příběh, i když mohl být více záživnější a opravdu mohl mít větší spád.

Riccia
09.12.2020 5 z 5

Mi-LADA už prakticky všechno podstatné napsala. Já přidám jen tolik, že ve druhé půlce, jako by už autorka ztratila počáteční trému, se objevují i mile vtipné pasáže. Kromě pohody si tak užijete i humorných chvilek :-)


Mi--LADA
03.09.2020 4 z 5

Anna už má za sebou tři nepříliš povedené vztahy, její poslední manželství pak byl naprostý očistec. Není se čemu divit, že se uzavře dalším vztahům a mužům už po předešlých zkušenostech moc nevěří a v tom zaujetí nevidí, že někdo může být naopak perspektivnější než ty urychlené manželské přešlapy před tím. Anna má důvod být zahořklá, nedůvěřivá a ostražitá a v tom se mi tahle harlekýnka líbila. Mnohé figury z tohoto žánru jsou kdovíproč protivné a odmítavé tak nějak skoro bez důvodu, tady to není tak přehnané a je tady nastíněno alespoň proč se tak chová. Harry je jí správnou oporou, pomáhá jí a chrání jí. Kdo by to nakonec v nouzi neuvítal nějakého prince na bílém koni, který přijde vždy ve správný čas, že ano? :)
Neříkám, že je to nějaká topka mezi oddechovkami. Jasně, je to místy až úsměvný, ale takové prostě harlekýnky jsou. Hrdinové jsou trochu praštění, je to přestřelené, realitu to kolikrát nevidělo ani z rychlíku, často to zanudí a správnou atmosféru aby jeden v tomhle ranku pohledal. :)
Nepochybuju, že někdo téhle knížce napálí jenom jednu, dvě tři hvězdy a tak tomu raději preventivně napaluju silně nadhodnocený procenta. Protože Anna si vytrpěla své a s hodně přimhouřenýma očima se dá jejímu postoji věřit. Protože Anna nezapadá do společnosti, ale bojuje a snaží se si z toho moc nedělat. Protože odpad mezi ostatními, též jednoduchými harlekýnkami to není a autorka Laura Martin už pár knížek v černých číslech kdovíproč má. A čert vem, že by tenhle příběh mohl mít větší spád.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Laura Martin
americká
2019  70%Překvapivá debutantka
2018  64%Šejkova guvernantka
2020  86%Hrabě a černá vdova
2019  78%Rodinné prokletí
2021  69%Vikomtka na útěku