Hovory s Bohem IV – Probuzení ohroženého druhu

Hovory s Bohem IV – Probuzení ohroženého druhu https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372859/bmid_hovory-s-bohem-iv-probuzeni-ohrozen-brz-372859.jpg 4 13 7

Hovory s Bohem série

< 4. díl

Jsme v nesnázích, ale pomoc je nablízku... Budeme-li naslouchat. Během noci na 2. srpna 2016 byl Neale Donald Walsch vtažen do nového a zcela nečekaného dialogu s Bohem, ve kterém čelil dvěma otázkám: Byla lidské rase nabídnuta pomoc vyspělejších bytosti z jiné dimenze? Byli lidé vyzváni, aby ve vlastní evoluci a v poslání pomáhat přežít planetě během kritické doby, která se blíží, hráli klíčovou roli? Bylo mu řečeno, že odpověď na obě otázky zní ano. Pak dostal 16 konkrétních příkladů, jak vyvinutější bytosti reagují na život jinak než lidé, a jak, pokud některá jejich řešení přijmeme, můžeme změnit běh světové historie a trvale ji nasměrovat k lepším časům. Toto je základ a zároveň výzvou pro každého čtenáře této knihy. Kniha navazuje na světově úspěšnou trilogii Hovory s Bohem. Nabízí možnosti, jak obyčejní lidé mohou přijmout výzvu a zachránit planetu Zemi a zároveň zajistit spokojenější budoucnost pro sebe i celé lidstvo.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Náboženství , Literatura naučná

Vydáno: , Omega
Originální název:

Conversations with God 4: Awaken the Species , 2017


více info...

alma
alma
31.07.2023

(SPOILER) Četba,,Hovorů s Bohem" N. D. Walsche může být jistě inspirativní. Právě tak ale může přivést k zamyšlení, zda se v autorově případě skutečně jedná o vážné duchovní hledačství, anebo spíše o mystifikaci nezkušených čtenářů hříčkami s náboženskými pojmy. Jinými slovy: zda je jeho autorská práce vedena skutečně tak dobrým úmyslem, jaký je hodem obdivu ušlechtilých členů Humanity's Teamu. (redakce časopisu Dingir, 4/2005)

ludmila.62
ludmila.62
07.11.2021 5 z 5

Pro neznalé - pomůže nalézt pravdu a lásku, kterou máte ukrytou v sobě. Ukáže vám jak nádherné jste bytosti. Pro znalé - připomene pozapomenuté pravdy a rozsvítí vás ještě větším světlem, než svítíte.


Papírek
Papírek
05.12.2020 2 z 5

První tři díly byly skvělé. Poslední čtvrtý mě zklamal.

kirkpatrick
kirkpatrick
26.09.2020

Další zajímavá a inspirující kniha z pera spirituálního posla Neala Donalda Walsche. Přečetl jsem celou úvodní trilogii Hovorů s Bohem a toto je její závěrečná doplňující část, i když ne všemu jsem zcela porozuměl. Snad se lidstvo vydá svou cestou k probuzení k níž tato kniha vybízí. Už jen tím, že byla sepsána dává lidstvu naději.

stastnyctenar
stastnyctenar
07.03.2020 5 z 5

Přečetl jsem spoustu knih osobního růstu a "duchovního" růstu (nikoliv náboženských). Každá kniha byla o něčem jiném, i když spousta myšlenek se opakovala. Tato kniha všechny myšlenky mnou přečtených knih propojila do jednoho celku. Z mého pohledu skvělá kniha, kterou si nechám v knihovně a určitě dokoupím další díly Hovorů s Bohem. Za sebe mohu s čistým svědomím tuto knihu doporučit.

verah
verah
02.06.2019 3 z 5

Hovory s Bohem I - III považuji za jedny ze svých základních knih. Čtvrtý díl je přinejmenším mírným zklamáním, k čemuž podle mého názoru mocně přispěla překladatelka, která filozofii Hovorů s Bohem zjevně nijak důvěrně nezná a řada myšlenek v jejím podání bohužel nedává smysl.

ibs
ibs
06.12.2018 1 z 5

Prve tri diely - dajme tomu, citala som zo zaujimavosti a zvedavosti, preco je to tak velmi ospevpvane... a prekvapili niektore casti;) Toto ale je uplne zbytocne pridany diel.