Hořkosladký život

Hořkosladký život https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117686/horkosladky-zivot.jpg 4 91 13

L.A. Candy série

< 3. díl

Jane Robertsová je už opravdová celebrita – má VIP manýry, luxusní šaty a vrhá hvězdné pohledy. Také má za sebou bulvární skandály, falešné kamarády a vytrvalé paparazzi v zádech. Po první sezóně v reality show se něčemu přiučila a teď se pokouší obklopovat jen lidmi, o kterých ví, že ji mají rádi pro ni samotnou a rozhodne se dát si oddech od kluků, protože ti jí jen přidělávají problémy. Pak se ale objeví Caleb, její kluk ze střední školy a Braden, tajná láska z L. A., jeden hezčí a milejší než druhý, takže připomenout si pravidlo o žádných klucích, stojí Jane dost úsilí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Sugar and spice.


více info...

Přidat komentář

Nathally
08.11.2023 4 z 5

Pro mě mnohem lepší díl, než předešlý. Opět čtivá a příjemné počtení se zajímavými zápletkami. A ten konec jsem opravdu nečekala. Skvělé zakončení a jsem ráda, že jsem si tuto trilogii přečetla. Už dlouho jsem nečetla něco takového, co by mě vtáhlo do děje.

kopeceli
06.02.2021 1 z 5

Knihu jsem přečetla kvůli čtenářské výzvě. Není to moje parketa, pubertu (zde i zastydlou) mám za sebou desítky let. Ale s mými životními postoji bych tenhle způsob života nepochopila ani v té pubertě. Děj skoro není, celé je to jen o střídání milenců.


jitka7
16.08.2018 1 z 5

Další díl se nesl ve stejném duchu jako ten předešlý. Jestli se něčemu nedivím, tak to byl Braden, přišel mi až moc chytrý na to, aby chtěl s Jane nějaký vážný vztah. Naprosto nezajímavá kniha, natože měla barvitě popisovat tzv. Hollywood.

Tesset
11.03.2017 2 z 5

Zhruba na stejné úrovni jako druhý díl. Žádné překvapení, žádná zvláštní zápletky. Opět jedinou zajímavou postavou a záchranou pro celou knihu byla Scarlett. Myslím, že znovu už tuhle sérii číst nebudu.

koki.veru
23.06.2016 4 z 5

Třetí díl nebyl tak skvělý, jako první dva, ale i přesto byl dobrý. Jediné o mě mrzelo, že to bylo poněkud přeplácané. Připadalo mi, že se autorka snažila nacpat do posledního dílu co nejvíce informací a co nejvíce skandálů, což tomuto dílu neprospělo. Ale velmi mě překvapil konec :)

warca
20.01.2015 4 z 5

vážně nečekaný konec

Selfinka
20.10.2014 5 z 5

Skvělé zakončení trilogie. Bavilo mě to, mělo to šťávu, žádné otevřené konce. Užila jsem si čtení. Super odpočinek.

Efka.J
07.01.2014

No abych pravdu řekla tak knihy mě moc nebavily. Jako příběh byl super ale někdy jsem se opravdu nudila :( Konec mě trochu zaskočil. Na jednu stránku vše dopadlo "dobře" ale jsem beznadějná romantička :D takže jsem čekala že to s Bradenem bude jinak (že bude ten typ co se nechce vázat do doby než se zamiluje :) )

sushenka
07.07.2013 4 z 5

Docela příjemný závěr celé trilogie. Byla jsem zvědavá, jak to autorka dokáže ukončit, když zbývalo padesát stránek do konce a show byla v plném proudu. Série L.A. Candy patří rozhodně k překvapením tohoto roku a pokud bude čas, ještě někdy se k ní vrátím!

Weasley
01.07.2013 5 z 5

Poslední díl této serie se mi možná zdál i jako nejlepší. Spisovatelka teď hodně vsadila na napětí a hádky. Musím přiznat, že mě i párkrát kniha v ději hodně překvapila a já tak musela číst dál a dál, protože jsem byla hrozně zvědavá jak se všechno tohle vyvrbí. Knihu jsem měla přečtenou rychle, takže to dokazuje, že se mi kniha hrozně moc líbila. Ti co ještě tuhle knihu nebo sérii nečetli by se do čtení této knihy měli rychle pustit. :)

luciefeix
21.06.2013

Bohužel první díl byl super ale další dva zklamaly :( ale rada dočítám serie dokonce :-)

Christie
08.04.2013 3 z 5

Mám ráda oddychové, nenáročné knížky. A tahle nebyla špatná, jen asi dávám přednost třeba Kinselly, jejíž knížky jsou mnohem romantičtější, reálnější a vtipnější. ;) Ale špatné to nebylo...

eliska18
08.02.2013 3 z 5

Musím přiznat, že jsem se těšila, až si tuto knihu přečtu, ačkoli mi celý příběh připadal dosti slabý a v českém překladu mi vadily hrubky. Nicméně, je to kniha, u které se dá krásně relaxovat, která nutí člověka zamyslet se nad vlastním životem, a která nekončí stejně 'uslintaně', jako většina dívčích 'románů'.

Autorovy další knížky

Lauren Conrad
americká, 1986
2011  70%L. A. Candy
2011  71%Malé sladké lži
2012  74%Hořkosladký život

Kniha Hořkosladký život je v

Právě čtených1x
Přečtených154x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce122x
Chystám se číst48x
Chci si koupit8x