L. A. Candy

L. A. Candy https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77067/l-a-candy-77067.jpg 4 155 26

L.A. Candy série

1. díl >

Život v L. A. je sladký cool kluby, skvělí kluci, návrháři... prostě všechno. Devatenáctiletá Jane Robertsová a její nejlepší kamarádka Scarlett se nemohou dočkat, až tam začnou bydlet. A když se je jeden televizní producent rozhodne obsadit do své nové reality show a la Sex ve městě, sotva věří svému štěstí. Jejich vlastní show? Šaty od nejlepších návrhářů zdarma? Vstup do těch nejluxusnějších klubů v celém L. A.? Pozvánky na hollywoodské premiéry? Ano, prosím! Brzy se z Jane stane VIP a má spoustu nových kamarádů. Ovšem tihle kamarádi, kteří jsou pro každou divokou party, se také touží ohřát na výsluní její popularity. A to donutí Jane si uvědomit, že ve městě, se kde lidé honí za svými sny, po ní každý něco chce a nic není takové, jaké se zdá. L. A. Candy je dokonalý román o dospívání v Hollywoodu, který napsala autorka se zkušeností z první ruky. Lauren Conrad je hvězdou MTV show The Hills a nyní si buduje kariéru jako návrhářka. ... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

L.A. Candy , 2009


více info...

Přidat komentář

Nathally
08.11.2023 4 z 5

Docela jsem se bála, co se z toho vyklube, ale musím říct, že to nebylo tak hrozné, jak jsem očekávala. Navíc jsem knihu přečetla během dvou dnů.

Jane a Scarlett jsem si oblíbila během chvíle, ale Gaby a Madison jsem nemohla vystát, obzvlášť Madison, protože tak namyšleného člověka bych nejradši uškrtila.

prcek19
17.06.2019 2 z 5

Čekala sem od knihy něco jiného..ani jako oddychovku ji nemůžu hodnotit, protože sem měla docela problém se začíst a hlavně ji i dočíst..jelikož nemám ráda nedočtené konce, tak si určitě přečtu další dva díly, ale už teď se mi do toho nechce


Charmedka
13.04.2019 3 z 5

Kniha se čte moc dobře, stránky ubývají a na nudu není čas. Jasně, nejedná se o žádné inteligentní čtení, ale já si knihu užila. Příběh plný klubů, kluků, zábavy, krásných šatů, ale i intrik a podvodů.

Je to příjemná oddechovka, která pobaví a určitě si musím sehnat pokračování, protože to stálo za to.

anetinkalan
26.08.2018 5 z 5

První kniha z docela zábavné a čtivé trilogie. První kniha, tedy tato, se mi líbila asi nejvíce. Poté bylo pokračování trochu nucené. Ale nemůžu než přiznat, že jsem si hlavní hrdinku zamilovala a trochu ji záviděla. :)

jitka7
16.08.2018 3 z 5

Dobrý nápad, na začátku mě to docela bavilo. Hlavně Scar, ta mě bavila. Jane byla strašně naivní, nevýrazná, nesebevědomá myška. Najednou by ji chtěl každý. A ona ani nevěděla, co chce. Naivita z příběhu čpěla. Škoda, že nebylo lepší zpracování.

Tesset
05.03.2017 1 z 5

Kniha mi nepřišla nic moc. Málo čtivá, žádná pořádná zápletka, nic. Postavy taky nijak extra - nejvíc mi na nervy šla naivní Jane. Jediný, kdo celý příběh zachránil, byla Scarlett, jen kvůli ní přečtu další díly.

kyticka152
03.10.2016 4 z 5

Knížka L. A. Candy se spisovatelce opravdu povedla. Chvilku trvalo, než se celý příběh rozjel, ale pak to stálo za to. A ten konec. Hltala jsem každou stránku. Byla to příjemná a zábavná oddychovka. Doporučuji k přečtení.

koki.veru
05.06.2016 5 z 5

Na tuhle knížku jsem narazila, když jsem hledala nějakou knížku do čtenářské výzvy (kniha od veřejně známé osobnosti). Nejprve jsem se téhle kategorie docela bála, ale nakonec jsem narazila na tuhle knížku a byla jsem příjemně překvapena. Knížku jsem přečetla během 2 dnů a během prvních pár stránek si oblíbila postavy Jane a Scarlett. A jelikož knížka skončila poměrně napínavě s otevřeným koncem, těším se, až se dostanu k dalšímu dílu.

klarinka9974
20.02.2016 4 z 5

Tyto tři knihy se mi líbili, přece ne každý má tu možnost stát se slavnou a populární. Poznáváme život slavných lidí, jejich úspěchy ale také prohry. Knihy mě bavily od začátku do konce a moc se mi líbí jejich obálky. Takže jestli nechcete náročné čtení ale něco pro nudné večery, tohle vás nezklame.

mayacfc
23.08.2015 2 z 5

Po přečtení knížky jsem na autorku byla pěkně naštvaná, protože celou dobu byla knížka nudná, nezáživná. Vůbec mě nebavila a fakt jsem se těšila, až ji dočtu, ale potom jedno velké boom a já cítila, že se něco stane a ono se opravdu stalo. Bože, poslední stránky jsem fakt hltala a byla jsem naštvaná na ten konec. Každopádně, to musím i ocenit, protože když tu knížku dočtete, tak si prostě druhý díl musíte koupit a přečíst, protože vás zajímá, jak to vlastně dopadne..
Jane se mi moc líbila, celkem jsem s ní cítila, když se zakoukala do kluka, které vůbec neznala.. Každopádně Madison mi lezla pěkně na nervy a to už od samého začátku.

1v8na
22.06.2015 5 z 5

Spoiler - Příběh se mi velmi líbil. Jane byla velmi milá a sympatická. A to i v případě, kdy nevěděla, ke kterému ze dvou kluků více tíhne - zda k Jessemu, nebo k Brandenovi. Největší mrcha pro mě v této knize byla Madison - to byla podle mě ženská na zabití. Nemohu se dočkat, až si seženu a přečtu druhý díl.

helkol
15.04.2015 4 z 5

Pokud vás baví reality show a chcete fajn oddechovku tak určitě sáhněte po této sérii knih. Lauren Conrad mám odjakživa ráda a proto mě knížka velmi zajímala, připomíná mi pořady na MTV jako třeba The Hills nebo The City a dost mě bavila

Selfinka
11.10.2014 5 z 5

Tuto knihu jsem brala jako oddechové čtení a neočekávala něco extra skvělého. Musím ale přiznat, je to velmi příjemné čtení a doufám, že brzy se dostanu i na další díly :)

Yana-66
06.07.2014 3 z 5

Ze začátku se nemůžete začíst, protože je to prostě nezajímavé, klasická nudná reality show na papíře, ale kvůli otevřenému napínavému konci jdu hned číst druhý díl :-)

andulka1406
26.03.2014 4 z 5

Knížka se mi líbila. Lauren mám ráda a život v LA mě odjakživa lákal. Je tu jistá podobnost s the Hills, ale ne nijak moc.

-markéta-
05.02.2014 5 z 5

Knihu jsem si koupila, protože se mi líbil obal, nekoukala jsem na to, o čem je, docela mě děj knihy překvapil. Musela jsem si koupit i druhý a třetí díl. Spisovatelka popsala skvělý život mladých dívek. Myslím si, že každá dívka sní o takovém životě.

Weasley
24.06.2013 5 z 5

Mě se tato knížka velice líbila. Sice začátek mě moc neuchvátil, ale od poloviny se knížka začala vyvíjet velice překvapivě. Nikdy bych neřekla, že by mě knížka o dívkách, které byly obsazené do reality show nějak bavila, ale popravdě mě bavila. Líbilo se mi jak autorka popisovala své kamarádky, bohužel mi vadilo jak hrozně moc byla hlavní postava naivní. Ale kdo někdy není, že?
Hrozně jsem se těšila, až si přečtu další díl.

Karloska
01.06.2013

Tato knížka se mi líbila. Nejlepší díl byl určitě ten první, druhý mě už moc nebavil a třetí byl taky fajn. :)

Danda224
22.02.2013 5 z 5

Zjímavá knížka pobavila mě a jsem ráda že jsem se jí rozhodla číst :-D dobře se s ní odpočívá

eliska18
30.01.2013 2 z 5

Zajímalo mě, co na této knize všichni mají. Nechápu to ani po jejím přečtení, přijde mi jako smíchaný Sex ve mestě a Super Drbna. Nic, co by mě zaujalo, pravopisné chyby v překladu tomu taky na kvalitě nepřidaly. Ale je pravda, že jsem knihu přečetla rychle, protože autorčin styl psaní je čtivý, a v zásadě je kniha i 'napínavá', a pokračování si koupím. Ne proto, že by mě kmiha uchvátila, ale protože se u ní dobře relaxuje, a raději zhodnotím celou trilogii, než každý díl zvlášť.
Konec konců, prodat je mohu vždy... :)

Autorovy další knížky

Lauren Conrad
americká, 1986
2011  70%L. A. Candy
2011  71%Malé sladké lži
2012  74%Hořkosladký život

Kniha L. A. Candy je v

Právě čtených1x
Přečtených248x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených11x
Knihotéce131x
Chystám se číst88x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x