Holka pro všechno

Holka pro všechno https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306327/bmid_holka-pro-vsechno-3eA-306327.jpg 2 23 7

Její manželství? Horor. Její dítě? Jakbysmet. Její budoucnost? Zářivá. Protože teď má holku pro všechno. A navíc i docela dobrý plán. Kristýnin život je perfektní. Perfektně nudný, perfektně osamělý. Něco se musí změnit, musí přijít pomoc. Ta pomoc se jmenuje Marie. Vypere, uvaří, postará se o dítě, je to zkrátka holka pro všechno. Komu by se to nelíbilo? A navíc i skvěle vypadá, což si nemyslí jen Kristýna, ale i její manžel Jörg. Než ale Jörg stihne Marii svést, Kristýna ho předběhne! A dobře ví proč. S Marií se totiž dá zažít všechno, na co si jen člověk vzpomene. Kristýna proto Marii zasvětí do svého plánu a společně se vydají na cestu k nebezpečnému cíli. Chce to pevné nervy a odvahu. Nový román Charlotte Roche je nepokrytě zlý i komický zároveň.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Práh
Originální název:

Mädchen für alles , 2010


více info...

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
20.01.2020 odpad!

Po přečtení všech šesti komentářů nemohu než s každým souhlasit. Kniha je výplod choré pisatelky, jinak se to nedá pochopit. Jak může někdo vypustit z pera takovou pí°ovinu. Ze začátku jsem si říkal, no tak, najdi něco pozitivního na té knize, odměň alespoň jednou hvězdičkou, ale čím dál jsem se v knize dostávala, tím více jsem si zoufala za ženu, která něco takového napsala a pustila do světa. Podle mého názoru nemůže být Charlotte Roche zcela při smyslech. Možná psala knihu pod vlivem drog. Chudák její dcerka. Nakonec si říkám, nejde o její autobiografii?
Pokud bych nečetla do Výzvy, nedočetla bych ji. Škoda toho času, mám knihovnu plnou krásných hodnotných výtisků.

RézinaKudrnatá
11.08.2019

Musím konstatovat, že knihu jsem dočetla, protože jsem byla zvědavá, jak dopadne... Nicméně poslední strany jsem přeskočila, nedalo se něco tak nechutného ani číst... Slátanina na entou.... NEDOPORUČUJI a místo, abych poslala dál, tak poletí do sběru...


Ála41
15.12.2018

Horší knihu jsem nikdy v životě nečetla, totální hovadina... Ale totální. Ztráta času. Zlobím se sama na sebe, že jsem ji vůbec dočítala. Chtěla jsem ji dát do knihobudky, ale to snad nemůžu ani dopustit, aby si ji někdo vzal a četl... Je to příšerná kniha s příšernou hlavní postavou a úplně o ničem, je z Levných knih... Rozhodně ji nekupovat.

Martinee_
19.05.2018 odpad!

něco tak otřesného jsem teda dlouho nečetla...

Petruska200
03.07.2017 odpad!

Horsi knizku jsem snad nikdy necetla

grafinka
08.03.2017 odpad!

Naprosto souhlasím s níže uvedeným hodnocením. Naprostá ztráta času!!! Knihu jsem sice dočetla, ale jen protože mě zajímalo co se z tohohle může vyvrbit a dle očekávání : vůbec NIC !!!

levánoha
05.11.2016 odpad!

Proboha lidi, hlavně to nečtěte, je to ztráta času... Kniha je vlastně o ničem, nemá ani příběh, na konci jsem se sama sebe ptala, sakra o čem to vůbec bylo? Hlavní hrdinka je nechutná ženská, krkavčí matka, líná, má doma malé dítě, které zapomíná nakrmit, zapomíná ho samotné doma, chlastá, frčí si na kokainu... Už na začátku knihy mě napadlo, jestli nemá opravdu nějakou poruchu osobnosti, protože takhle se normální člověk opravdu nechová a ty její neustálé monology a samochvála. Nebo má asi nějakou poruchu sama autorka, protože jak jinak by někdo dokázal vyplodit z hlavy takový mišmaš?

Štítky knihy

německá literatura lesby, lesbismus

Autorovy další knížky

Charlotte Roche
německá, 1978
2008  45%Vlhká místa
2012  42%Modlitby klína
2016  31%Holka pro všechno

Kniha Holka pro všechno je v

Přečtených32x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených2x
Knihotéce19x
Chystám se číst15x
Chci si koupit1x