Nevesta z Ivy Greenu

Nevesta z Ivy Greenu https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433034/bmid_nevesta-z-ivy-greenu-UwX-433034.jpg 5 33 3

Historky z Ivy Hillu série

< 3. díl >

Poďte opäť do Ivy Hillu, dedinky, kde majú ľudia pevné vzťahy, kde víťazí láska a tajomstvá budú čoskoro odhalené… Vo vzduchu je jar… a zmena. Mercy Groveová sa musela vzdať svojej dievčenskej školy a je presvedčená, že už navždy zostane starou dievkou, keďže muž, ktorého miluje, je nedosiahnuteľný. Premýšľa o tom, že opustí Ivy Hill a stane sa guvernantkou – toto rozhodnutie bude mať dôsledky, o akých sa jej ani nesnívalo. Jej priateľka Jane Bellová zatiaľ čelí inému rozhodnutiu. Má sa vydať za Gabriela Lockea a vzdať sa hostinca? Má ďalšieho muža odsúdiť na bezdetné manželstvo? Keď sa v dedine objaví tajomná krajčírka, Mercy, Jane a ostatné dámy sa s ňou pokúsia spriateliť, ale čoskoro im začne byť jasné, že nie je tým, za koho sa vydáva. Ženy z Ivy Hillu sa tešia na jednu svadbu, ale čakajú ich mnohé prekvapenia a niektoré sny sa ešte môžu stať skutočnosťou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , i527.net
Originální název:

The Bride of Ivy Green , 2018


více info...

Přidat komentář

Miška02
03.05.2021 5 z 5

Krásne zavŕšenie série. Prečítané raz-dva. Z autoriek historických romancí patrí Julie Klassen, aspoň za mňa, na prvé miesto. Určite sa k nej ešte vrátim.

pip11
28.03.2020 5 z 5

Byl to opět krásný návrat do Ivy Hillu. Tentokrát se otevřené konce, osudy a tajemství pěkně vyřešily a uzavřely. Příběh plyne velmi reálně a klidně jak se sluší na rok 1821 na anglickém venkově. Objeví se zde přátelství, nová i ta starší, dvě svatby a spousta dalšího. Doporučuji tuto dobovou trilogii všem kdo hledají klidné a pohodové čtení. Moc příjemně jsem si užila všechny osudy lidí z tohoto malebného místa a doby.


Ladiva
02.03.2020 4 z 5

Ak sa vám páči séria Historky z Ivy Hillu, nebudete ľutovať ani po prečítaní 3.dielu. Je to veľmi príjemné čítanie určené skôr pre romantické duše. Príbehy hlavných hrdiniek síce romantické sú, ale našťastie nie "presladené" a tak bola kniha pre mňa milým relaxačným čítaním v kulisách anglického vidieka viktoriánskej doby.