Muž s instinkty dravce / Dovolená na Havaji

Muž s instinkty dravce / Dovolená na Havaji https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/275622/mid_muz-s-instinkty-dravce-dovolena-na--vOV-275622.png 3 4 2

Muž s instinkty dravce Judd Raven věří pouze v peníze a v to, že dohody se mají plnit. Uvěří Honor Knightové, která se obává o svůj život, protože se nechtěně stala nepohodlným svědkem nezákonného obchodu, a přijme roli jejího neohroženého ochránce? Dovolená na Havaji Mít čtyřiadvacet hodin denně za zády bodyguarda, tak si Sabrina dovolenou na Havaji nepředstavovala. Zvlášť když ji její tělesný strážce proti všem logickým předpokladům, životním zkušenostem a dobrým předsevzetím neuvěřitelně přitahoval. Jake také nečekal, že svou klientku bude bránit proti všem, aby ji nakonec získal jako trofej.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Raven's Prey / Body Guard , 1983


více info...

Přidat komentář

Kudík
02.12.2023 2 z 5

Nedá mi to, než souhlasit s Fifth Element níže. Autorku mám ráda a její díla postupně vyhledávám a čtu, ale kdyby mi část tvorby přišla do rukou dříve než jiná, možná by to mělo silně odrazující efekt.
Muž s instinkty dravce - Judd Raven se jako hrdina moc nepovedl, nejen, že trpěl silným předsudkem vůči Honor Knightové, která prchla do Mexika, ale následně, když si její pravdu ověřil a konečně uvěřil, změnil se, ale stále mu to moc nepomohlo.
Dovolená na Havaji - doslova min. o * lepší, než předchozí část díla. Hlavní hrdina Jake se k Sabrině choval více ochranitelsky než majetnicky a autorku jsem zde již mírně poznávala.

Fifth Element
05.11.2019 2 z 5

Druhá o zlomek lepší než první, ale asi už jsem na tenhle druh literatury prilis stará a cynicka :-/