Handmade byznys

Handmade byznys https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501772/bmid_handmade-byznys-5lT-501772.jpg 5 16 5

První česká kniha pro rukodělné tvůrce vás systematicky provede krok za krokem všemi rozhodnutími, které na cestě za samostatným handmade podnikáním potřebujete udělat. Autorka vychází nejen ze své poradenské praxe, ale i ze zahraničních strategií upravených pro český a slovenský trh, a také z vlastních zkušeností s rukodělnou tvorbou. Svými vhledy vás donutí zamyslet se nad produkty, zákazníky i jejich motivací nakupovat. Pomocí praktických příkladů a naprosto konkrétních a podrobných tipů a návodů vás naučí myslet a chovat se obchodně. Nespoléhejte na štěstí, cesta od koníčku k podnikání je klikatá a vyžaduje znalost mnoha různých oborů. Byla by škoda bloudit, když už nemusíte.... celý text

Přidat komentář

ElikaS
21.01.2024 5 z 5

Tohle byla paráda! Myslím, že tuto audioknihu by si měl přečíst každý český tvůrce. Autorka se věnuje všemu důležitému, co by měl každý kdo se věnuje handmande tvůrce vědět. Vzhledem k tomu, že já osobně se vlastní tvorbou teprve začínám, byla pro mě knížka úplně dokonalá a v mnohém mi rozšířila obzory. Díky ní jsem se mohla mnoha chybám vyvarovat hned ze začátku.

Knížku určitě doporučuji je to opravdu skvělý průvodce pro začátečníky ve světě handmade.

Fiddis
18.12.2022 5 z 5

Skvělá kniha, myslím, že podobná tady v ČR není. Všem handmade tvůrcům rozhodně doporučuji a to i těm, kteří se tomu věnují okrajově tak jako já.


jaroiva
12.12.2022 5 z 5

Kniha mě zaujala proto, že znám osobně jednu ze dvou hlavních "aktérek", tak jsem byla prostě a jednoduše zvědavá, o čem to bude.
A s postupujícími stránkami (v mém případě minutami audioknihy) mě to víc a víc zajímalo. Objevily se tam další mě známé osobnosti českého rukodělného světa a sama jsem si srovnala, jak to mám já.
Zhruba do poloviny knihy jsem se rozhodla, že přestávám koketovat s myšlenkou vlastního handmade businessu, kterou mám pořád někde vzadu v podvědomí. Knížka pomůže ujasnit si předem, jestli má cenu do toho jít. A tady jsem zjistila, že pro mě ne.
Druhou polovinu jsem si proto už jen vychutnávala informace, jak se s tím vyrovnávají ostatní a můžu jim jen fandit.
Doporučuji všem, kteří uvažují o prodeji svých rukodělných výrobků.

Kakarinka
10.10.2022 5 z 5

Velmi specifické téma! Tato kniha na českém trhu neskutečně chyběla. Mohu ji doporučit každému rukodělnému tvůrci!

Gurtha
30.09.2022 5 z 5

Handmade mě vždy zajímal, nechystám se ale v této branži podnikat, přesto mě kniha velice obohatila, dává nahlédnout do mozku tvůrce a žároveň poskytuje možnost něcemu se přiučit. Text je přesto svěží, kapitoly kratší a okořeněné příběhy jednotlivých tvůrkyň, které si svůj úspěch musely vybojovat.
Obdivuji všechny, kdo jdou do tohoto druhu podnikání a mnoho z uvedených tvořilek znám a u některých jsem stálým zákazníkem (což mě potěšilo přesně tak, jak je v knize uvedeno :).
Doufám, že si knihu přečtou všichni váhající tvůrci a uspějou díky ní natolik, že je v budoucnu objevím a budu i jejich zákaznicí. (I když bych je měla začít hledat teď, když knihu ještě nečetli a svou práci patrně podhodnocují).