Hadley & Grace

Hadley & Grace https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491455/bmid_hadley-a-grace-odo-491455.jpg 4 27 4

Srdcervoucí a emotivní jízda na horské dráze plná sebepoznání ve stylu Thelmy a Louise. Hadley se rozhodne utéct se svými dvěma dětmi od manžela, který ji týrá. Žena, která nedokáže ublížit ani mouše, se brzy ocitne v situaci, kdy je nucena bojovat za ochranu své rodiny. Grace, novopečená matka malého Milese, chce zoufale hodit svou drsnou minulost nadobro za hlavu, ale když se její cesta zkříží s Hadleyinou, její snaha o nový začátek se rychle vymkne kontrole a změní se v děsivý boj o přežití. Obě ženy jsou silnější spolu než samostatně, jejich osudy jsou neoddělitelně spjaty a s blížícím se nebezpečím se každá z nich musí rozhodnout, jak moc je ochotná riskovat pro tu druhou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Hadley & Grace , 2021


více info...

Přidat komentář

Szilvia1
23.01.2024 5 z 5

Příběh je o dvou ženách,kteří chtěli uniknout manželum,kteří jich neuctívají. Ikdyž se neznali z dřívějška tak se dají na cestu,která jich spojí už na vždycky.Je to krásný příběh,první knížka od autorky,ale určitě si přečtu i další.

PetraBery
09.01.2024 4 z 5

Hadley a Grace, dvě ženy na útěku, které spojí náhodné setkání. Příjemné, vtipné čtení s velmi nepravděpodobným koncem, ale to mi vůbec nevadilo.


Šánka
22.11.2023 5 z 5

Hadley & Grace je příběhem dvou žen, které spojí náhoda, aby spolu podnikly dobrodružnou a náročnou cestu i se svými dětmi, jejíž konec asi ani jedna nečekala. Hadley utíká před násilnickým manželem, no a Grace se k nim tak nějak (ne)dobrovolně přidá.
Tedy kdybych nevěděla, jaké romány píše Suzanne Redfearn, nevěřila bych, že ta první půlka je její dílko a myslím to v dobrém. Ten příběh měl v sobě tak humorné momenty, vtipné dialogy, přitom na obálce je psáno srdcervoucí a emotivní jízda. Ale ano, byla, ale až tak za půlkou se to celé překlopí do více dramatické a dobrodružné roviny. Závěr je opravdu velmi napínavý i emotivní.
Za mě skvělé čtení, doporučuji!

micha-ella
30.10.2023 4 z 5

Moje třetí přečtená knížka od této autorky. Až do poloviny naprosto bezvadná, bavily mě nepředvídané situace, vše se zdálo pravděpodobné a s malou nadsázkou přijatelné. Ale od poloviny knížky jako by jí psal někdo jiný. Děj se začal podobat americké filmové komedii, namnožily se přehnané scény, místy úplné blbosti. Taky množství chyb a překlepů v textu. Za první polovinu jsem přidala hvězdičku, jinak už mám autorku označenou třemi a další její dílo už nevyhledám.

Štítky knihy

útěk domácí násilí thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

2021  90%Ve vteřině
2015  83%Zavři očka svý
2023  76%Osudný okamžik
2023  87%Hadley & Grace

Kniha Hadley & Grace je v

Právě čtených2x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce70x
Chystám se číst69x
Chci si koupit17x
dalších seznamech3x