Gwent - Výtvarné umění zaklínačské karetní hry

Gwent - Výtvarné umění zaklínačské karetní hry https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354772/bmid_gwent-vytvarne-umeni-zaklinacske-ka-1SI-354772.jpg 5 56 13

Ať už hrajete na exotickém plstěném plátýnku v honosném kasinu nebo na nahrubo otesaném baru v hlučné a zakouřené hospodě, hra Gwent vás nikdy neomrzí! Díky kartám s fantaskními kresbami, které jen dotvářejí strategické vzrušení pramenící z drtivé porážky protivníka, nabízí hra Gwent: The Witcher Card Game jedinečný herní zážitek. Dark Horse vám nyní s potěšením přináší nádhernou grafiku všech karet v úchvatném vydání s pevnou vazbou. Připomeňte si úžasné umění a vražednou hratelnost díky knize Gwent: Výtvarné umění zaklínačské karetní hry! Knihu vydává Fantom print spolu s nakladatelstvím Crew.... celý text

Fantasy Hobby Umění
Vydáno: , Crew , Fantom Print
Originální název:

The Art of the Witcher: Gwent Gallery Collection , 2017


více info...

Přidat komentář

ArkAngel
06.05.2023 3 z 5

Jedná se o velice pěknou publikaci, ve které si může člověk do detailu prohlédnout jednotlivé kresby, které jinak ve hře vidí v malinkém měřítku... ale to je vlastně všechno. Ke každé kartě sice dostanete popis, který buď o ní nějak vypovídá, případně autor prozrazuje, co bylo jeho inspirací, ale po prolistování vám to nic nepřinese. Určitě je to fajn pro fanoušky série a podpoříte tím autory, ale tím to končí.

Terror
28.01.2023 5 z 5

Kniha, kde text není důležitý. Taky ho zde mnoho není, pouze krátké popisky u jednotlivých maleb, které mnohdy vykouzlí úsměv na zjizvené tváři. Krásná obrazová publikace, kde jeden obrázek je úchvatnější než druhý. A všechny mají jedno společné – prorážejí v paměti prameny nostalgie a vzpomínek na Sapkowského světy a jejich osazenstvo, ať už lidské nebo nadpřirozené. Digitální výtvarné umění se mi líbí a nesouhlasím s názory, že nejde o to pravé malování. To by ty pravé knihy musely být dodnes přepisovány mnichy husím brkem a duběnkovým inkoustem…


jirijanovotny
24.07.2022 3 z 5

Hezké prohlížení a trocha komentářů od autorů kreseb na karty. Hezký kousek na vystavení v knihovničce, ale taky dobrý lapač prachu.

FirstDaw8ID
25.06.2021 5 z 5

Stejně jako jsem propadl tři roky zpátky betaverzi karetní hry, tak jsem propadl i velkému formátu kreseb v této knížce. Publikaci se povedlo skvěle přiblížit ilustrace v detailním provedením a čtenář/hráč si může všimnout detailů, které dříve neviděl a dozvědět se něco navíc díky popiskům. Některé kresby jsou celostránkové, některé jsou po čtyřech ilustracích na jedné straně (kde už je popisků méně, ale určitě by se tam vešlo více zajímavostí). Jednotlivé "kapitoly" jsou rozděleny podle frakcí, kde je na stylově provedené dvojstránce představena krátkým textem a velikou ilustrací. Kniha je rozměrná, papír i tisk kvalitní a stejně tak i překlad do češtiny. Jsem vděčný nakladatelství, že se nebálo vydat knihu věnovanou karetní hře, jež je sice zasazena do světa Zaklínače, ale přesto nejspíš nemá tak početný zástup fanoušků v naších krajích jako knihy a herní trilogie.

Widow Embalmer
19.09.2020 4 z 5

Knížka je to pěkná, jsem fanda Zaklínače i přes to, jakej je Sapkowski šulin. Ovšem samo umění karet GWENT na takhle velkym formátu ukazuje svou generičnost a CGI máznutou lacinou patinu. Například umění karet Magic: the Gathering to nesahá ani po kotníky. Přesto jak říkám, jsem fanda a tak přivřu očko a jsem rád, že knihu mám.

Sabrielka
22.03.2020 5 z 5

Miluju celý zaklínačský svět a tak se mi ta kniha velmi líbila. Ilustrace jsou skvělé. A k tomu krátke popisy a hlášky u kterých jsem se často smála. Nejvíc asi u karty z Klepnou kde bylo napsáno: "Geralte, musíme si promluvit jako chlap s koněm. Jako bez urážky, ale ty tvoje jezdecké schpnosti? Něco tomu chybí, brácho."

ADE138
24.02.2020 5 z 5

Nádherná obrazová publikace. Doplněk pro fanoušky hry i knížek

protokol
02.09.2019 odpad!

táto kniha skorej patrí do kategórie umenie a nie ako čitateľská kniha

lassse
18.08.2019 5 z 5

Nádherné obrázky. Víc netřeba dodávat.

fvalek
08.08.2019 5 z 5

Tato kniha je vlastně mou první jakousi "fotoknihou", nevím jak se tomu říká, asi umělecká kniha či tak... a rozhodně mě nezklamala. Jako fanoušek Zaklínače jsem z ní by popravdě hodně nadšený - knihy i hry znám, ale některé obrázky z karet jsem viděl prvně a jsou doopravdy skvostné. Kniha je velká a bytelná, stránky jsou kvalitní a celkově je to moc hezky vytvořená kniha. Možná bych maličko vytkl jakousi nahodilost karet, nevím jestli šly po číslech nebo nějak náhodně, ale třeba konkrétně upíři byli různě rozházeni na více stránkách, než aby byli u sebe a dali se třeba porovnat, ale tak to není nijak na škodu. Některé menší obrázky bych klidně bral jako celostránkové a naopak, ale to už je subjektivní pocit. Texty jsou všeříkající, popisky sem tam vtipné, označení co je postava zač se velmi hodí a sem tam příběh jak kresbu autor vytvořil je příjemný. Za mě rozhodně krásné doplnění Zaklínačské kolekce. :)

QEDS
07.01.2019 5 z 5

Skvělé doplnění ke skvělé hře. Kniha obsahuje nádherné ilustrace včetně všech detailů, které jsem ve hře díky menším kartám nepostřehl.

MinaHawke
13.12.2018 5 z 5

Jedním slovem Nádhera! Ilustrace jsou vážně krásné a doprovodné texty jsou zajímavé. Jen je škoda, že některé obrázky jsou malé. A také jsem v knize našla jednu chybu. Ale kniha je to vážně dobrá a jejího zakoupení nelituji.

Shui-Xian
01.01.2018 5 z 5

Ať už hrajete gwint přes pc hru anebo přes net, v zápalu boje většinou není tolik času vychutnat si jednotlivé karty - v knižním průvodci na to prostor je (doslova: formát knihy je značně lichotivý). Krátké legendy k bojovníkům jsou přiléhavé a trefné (viz Klepna ;-) ), ale svojí obsažností neubírají zaslouženou pozornost ilustracím, o které tady jde především... Věřím, že pokud jste fanoušky, vyplatí se zainvestovat...