Gordické uzly rovnoprávného párového dorozumívání

Gordické uzly rovnoprávného párového dorozumívání https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12378/gordicke-uzly-rovnopravneho-paroveho-dorozumivani-12378.jpg 4 21 5

Publikace se zabývá zákonitostmi a problémy partnerské komunikace, a to zejména ve vztahu k poruchám v manželském soužití.

Přidat komentář

Lac
14.09.2021 5 z 5

Párová logika podaná od mistra vztahů trochu složitěji, ale srozumitelně a použitelně i mimo manželství.

Damato
05.02.2018 5 z 5

Půjčila jsem si tuhle knihu minulý víkend, když jsem na návštěvě u kamarádů nemohla v noci spát. A byla to supr četba. Po skoro dvaceti letech od rozvodu jsem se dočetla, že chyby jsme udělali oba ( a ne jen já, jak to do dnešních dnů můj EX předkládá ) a uvědomila jsem si spoustu chyb, které dělám ve svém současném vztahu . Dokonce jsem , při cestě autem na zpáteční cestě domů, knihu četla nahlas svému partnerovi a prožili jsme moc příjemnou cestu, kdy jsme si spoustu věcí vyjasnili. Jen nechápu, že jsme museli čekat 15 let, až nám pan Plzák vysvětlí , jak bez výčitek a zbytečného vztekání se dá komunikovat. A já už rozhodně nebudu zvedat naštvaně oči, když na mě partner z balkonu (v půl osmé ráno , když spěchám na vlak) zavolá...vrať, se zapomněla jsi si doma rukavice, odpoledne má být mráz... Teď už se pokorně vrátím a budu hóóódně ráda, že na mě zavolal, protože po těch 15 letech, mu není jedno, že mi odpoledne bude zima.


Dandy1
09.04.2015 4 z 5

Dr. Plzák má stále co říct. V této knize je krásně vysvětleno jak se vyhnout konfliktům. A nemusí to být jen v manželství.

Nibiru
20.08.2014 5 z 5

Dr. Plzák byl určitě výborný lékař a rovněž vynikající spisovatel - tuto knihu jsem četla v době, kdy jsem si myslela, že pro mě takové rady mohou být v dalším životě užitečné a vím, že jsem se nejen poučila o myšlenkových pochodech ženy a muže, ale i náramně jsem se pobavila - a to velmi cením, že MUDr. Plzák měl báječný smysl pro humor, který vnesl i do svých knih.

Fairiella
18.06.2014 5 z 5

Obsahuje balíček spousty důležitých věcí pro vztah. Jednou, až si ji přečtete, budete litovat, že jste to neudělali dřív, protože to byste určitě bývali neudělali to nebo tamto. Tak proč to odkládat?

Štítky knihy

partnerské vztahy

Kniha Gordické uzly rovnoprávného párového dorozumívání je v

Právě čtených2x
Přečtených31x
Doporučených3x
Knihotéce21x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x