Gigolo

Gigolo https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456953/bmid_gigolo-HGN-456953.jpg 3 36 12

Řekněme, že se jmenuje Dominik. Možná jste ho potkala v metru, ohlédla se za ním a chvíli nato jej nadobro pustila z hlavy. Dominik je gigolo. Zapomeňte ale na všechno, co si myslíte, že o mužských společnících víte. Odhoďte předsudky, snad trochu morálky a nahlédněte pod povrch jedné z nejtajuplnějších profesí, do které Dominik vnáší duchovní rozměr a nachází v ní své poslání. Strhující životní příběh, jenž vás unese na vlně autenticity, smyslné erotiky, vzrušení, spirituality a nastaví zrcadlo. Gigolo: Zpověď luxusního společníka je něco, čím chce být kniha Padesát odstínů šedi, až vyroste.... celý text

Přidat komentář

JancaMia
11.02.2024 2 z 5

Další pohled do netradičního povolání. Místy působí až příliš sebestředně , ale to asi k tomuto povolání patří. Půjčeno z knihovny.

Mon.CouCou
16.06.2023 5 z 5

Naprosto rozumím, proč si lidé služby gigola objednávají. Motivy jsou různé. Ať už samota, zpestření erotických hrátek, ego... Gigolové mají svoji práci mnohem složitější, než opačné pohlaví a to je v této knize nádherně rozepsáno. Rozdávají lásku, sebe, musí umět naslouchat.
Ano-je to tak trošku "PR", ale jde o takovou formu, že jsem si mého GIGOLA nakonec užila. Závěrem se přiznám, že mě snad erotické scény z úhlu pohledu mužů začínají bavit více. Škoda jen, že je v našich končinách více ženských spisovatelů
Dominikovi přeji hodně štěstí v jeho tvorbě. Je super, když práce baví. Škoda jen, že jsem měla knihu v audioverzi, i když bravurně namluvenou. Respekt!


soupik2012
03.10.2022 3 z 5

Na světě jsou některá lidská povolání, ke kterým se blíž než přes stránky knížek přiblížit nedokáži. A jedním z nich je také povolání gigola. Z tohoto pohledu mě knížka rozhodně nezklamala, protože jsem dostala odpovědi na otázky, které jsem chtěla mít zodpovězené. Ale příliš mi nevyhovuje způsob jakým byla napsána. Opakovaně se přesvědčuji o tom, že není dobré když někdo o sobě sám píše, aniž tento úkol svěří skutečnému spisovateli. Těch nedostatků bývá poměrně dost a utrpěla tím také tato kniha. Především jak zde již zmiňují mnozí pode mnou, je z knihy cítit snaha vytvořit si vlastní PR. První polovina mě přesto hodně bavila a dokonce jsem chvilku zvažovala jestli si nezaslouží plný počet bodů. Ale druhá polovina to jsou jenom erotické povídky. Nic proti nim nemám, ale v této knize jsem o ně nestála a působí spíš rušivě. Chápu, že Dominik žije dvojím životem a tak nám mohl přiblížit pouze tu svojí profesní část, ale mě by daleko víc zajímalo, co bylo prvotním impulsem dát se na tuto dráhu. Takže nějaké ty historky z dospívání bych v této knize nejenom uvítala, ale jejich absenci považuji za vážný nedostatek. Audiokniha je velmi vydařená a velice procítěně jí načetl pan Filip Jančík.

KáťaM.
17.07.2022 4 z 5

Problém recenzí této knížky bude ten, že málokdo se odhodlá přiznat, že něco takového četl. Mně se knížka líbila, je skvěle namluvená a poslech jsem si užila. Sem tam erotickou literaturu čtu a tuhle knížku považuju rozhodně za zajímavější než celé odstíny nebo nejdejbože story o dominantních bohatých právnících (nic mě v knize nedokáže vytočit víc než rychlovka na stole advokátní kanceláře). Vyprávění z pohledu chlapa bylo mnohem zajímavější, než z pohledu ženy, takových je totiž na trhu nepřeberné množství. V knize bych vynechala ty ženské recenze. Škoda, že z toho tolik kapalo to, že je to vyloženě PR, pro mě to bylo trochu rušivé, bez toho bych si knížku užila ještě víc, ale chápu, že záměr knížky byl i jinde, jsem přesvědčená, že po dočtení gigola vyhledala nejedna žena, byť by to nikdy nepřiznaly.

DK197
08.07.2022 3 z 5

AUDIOKNIHA: S touhle knihou si neumím úplně poradit. Filip Jančík to skvěle namluvil, má naprosto úžasný hlas. Z Dominika Krále je zase cítit sečtělost a jistý smysl pro vyprávění, které by spisovatel mít měl. Ale celá kniha působí tak nějak zvláštně. Částečně je to motivační kniha pro ženy, částečně gigolovo PR a nakonec erotická kniha. Jenže dohromady to na mě neudělalo hlubší dojem. Myslím, že to mělo být buď jedno, nebo druhé. (PR to nemělo být vůbec.) Dokonce jsem se těšila, až to dočtu...

Blue.Bell
21.03.2022 3 z 5

Kniha se příjemně čte a má humor, jen mi v ní něco chybí, možná syrovější pohled na ženy, na sex. Záměr knihy tedy není čistě literární, ale snaha autora možná rozšířit své vedlejší podnikání. Nemohu ani souhlasit s komentářem pana M. Autora nikdo nezná, nikdo nemůže podle obalu posuzovat, zda není hloupý a kolik cm má přes hrudník a kolik v kalhotách. Knihu doporučuji jako oddechovou záležitost.

___michal_
07.02.2022 3 z 5

Musím říct, že jsem od toho nečekal nic a byl jsem celkem pozitivně překvapen. Je to kniha mířená na ženy a je očividné, že má fungovat jako "PR". Ale napsané je to hezky a je vidět, že autor není jen hloupým "nabušencem", který prodává své tělo a cm v trenkách. Zajímavý vhled do světa mužské prostituce.

May
16.01.2022 3 z 5

Od včera, kdy jsem dočetla, přemýšlím co o knize říct a neprozrazovat nic z děje... Něčeho moc, něčeho málo ... :), ale můj hlavní dojem z knihy je, že je skvělé pokud má někdo svou práci tak rád jako "Dominik".

Nuttelka
02.09.2021 4 z 5

Moc hezky napsaná kniha, kdy celou dobu máte pocit, že je psaná jen pro vás, že autor "mluví" jen k vám :-)
Není to jen o sexu, důležitý je celkový přístup k ženám a moc se mi to líbilo. Je to velmi zajímavé nahlédnout pod pokličku této profese. Ráda bych někdy takového "Dominika" poznala :-)

ElikaS
20.08.2021 3 z 5

Musím říct, že se mi knížka líbila víc než Tajný život a poměrně mě překvapila obsahem. Trochu jsem čekala, že se bude víc věnovat historkám "z práce", ale přitom se spíš jednalo o pohled Dominika na nás ženy. V některých pasážích jsem si trošku připadala, že čtu knížku z řady osobního rozvoje :-D Ale celkově se mi to celkem líbilo, byl to zase jiný a vcelku zajímavý pohled na život.

DreamerX9
18.08.2021 4 z 5

Mě kniha mile překvapila. Líbí se mi ta úcta a vztah k ženám, rozmanitost zkušeností a pohled do mužského světa coby gigola. Žádné odbornosti, nic zdlouhavého ale spíš upřímně ze života a třeba i do života.

gargamelka
01.01.2021 4 z 5

Co si budeme namlouvat, zaujme nás název knihy. Lačníme po něčem co by nás zaujalo, rozvláčnilo, nabýdlo nám nějaké typy a triky. A ono...
Styl knihy se podobá Lucii Hřísné a jejímu Tajnému životu.
Zajímavý je pohled muže na nás ženy. Na druhou stranu to je Dominikova profese... Výhra je, když můžeme být sami sebou, nespoutané, dravé, ale i něžně. Najít puzzličku to už je horší.

Autorovy knížky

2020  64%Gigolo

Kniha Gigolo je v

Právě čtených3x
Přečtených42x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce79x
Chystám se číst43x
Chci si koupit17x
dalších seznamech1x