Gannibal 2

Gannibal 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522149/bmid_gannibal-2-dZx-522149.jpg 4 16 5

Gannibal série

< 2. díl >

Policista Daigo Agawa, který byl přeložen do horské osady Kuge, podezřívá místní z kanibalismu, ale brzy je nucen čelit své vlastní temné minulosti. „Zabil jsem člověka před očima své dcery!“ Co se odehrálo mezi Daigem a jeho mlčenlivou dcerou? Život v horské vesnici postupně přestává být klidný. Druhý díl napínavého a šokujícího příběhu o vesnici kanibalů se řítí k vám!... celý text

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Gate
Originální název:

Gannibal, Tome 2 , 2019


více info...

Přidat komentář

sgjoli
31.03.2024 4 z 5

Ve druhém díle se nám začínají rýsovat první jasnější obrysy. Člověk se tu dozvídá konečně nějaké informace, které doplňují celou tu mozaiku toho, co se v dané obci děje. Trochu zabrousíme k předchůdci našeho hlavní hrdiny. A také do minulosti našeho hlavního hrdiny.
Atmosféra příběhu je stále taková neutěšená, napjatá, postavy mezi sebou také drží určitý odstup a napětí. Jako ta atmosféra tu je zobrazena velmi dobře - dokázala mne udržet ve střehu a držet moji pozornost. Pochybovat o všem, co vidím, a o všem, co postavy říkají. Kde je ta pravda a co místní obyvatelé skrývají?
Za sebe určitě doporučuju. Zatím se v hodnocení držím ba 4 hvězdách - pořád podvědomě doufám, že to v nějakém pozdějším díle autor ještě rozbalí na maximum a nás bude čekat fakt pekelná jízda. Aspoň v tom doufám, protože tenhle příběh na to má podle mne potenciál.

Ronnie68
27.03.2024 4 z 5

Fajnové čtení ... takové oddechové (zde moc napětí nebylo) ... přečteno velice rychle ... těším se na další díl...


evca7271
12.03.2024 5 z 5

Bylo to fajn,sice zatím moc napětí tam nebylo,ale četlo se to pěkně. Budu se těšit na další díl.

trudoš
21.02.2024 4 z 5

Druhý díl dokazuje, že Masaaki Ninomija není žádný amatér a ví, jak komponovat hororový příběh. Takže zatímco v předchozím díle nás seznámil s prostředím a postavami, tentokrát nám představuje protagonistu a jeho rodinu, aby následně mohl pracovat s motivy nebezpečí, která jim hrozí. Čtenář tak má strach o někoho, s kým se již stihl ztotožnit. Policista Daigo Agawa se navíc ukazuje v trochu zajímavějším světle, než posledně a zdá se, že padouši z kraje Togu krapet podceňují jeho výbušný potenciál. Ostatně, zajímavě se rozvíjí i samotná zápletka, kdy v ději načrtnuté záhady jsou nějakým způsobem zodpovězeny, třebaže vše poukazuje na skutečnost, že ne úplně pravdivě. Hrdina se tak ocitá v situaci přijetí rozhodnutí, zda obětovat bezpečí rodiny a honit se za chimérou, nebo se podvolit tlaku okolí a žít svůj šťastný život. Druhá kniha tak sice nepřináší žádnou velkou hrůzu, ba ani krapet děsivosti, ale rozhodně navnadí na pokračování mnohem spolehlivěji, než se to povedlo knize první.

niki-chan
13.02.2024 5 z 5

Násilí a šiblost některých postav pokračuje dále ve svém tempu a nepolevuje.

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

2023  79%Gannibal 1
2024  85%Gannibal 2
2024  93%Gannibal 3
2024  0%Gannibal 4

Kniha Gannibal 2 je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce9x
Chystám se číst3x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x