Gang smrtících snů

Gang smrtících snů https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86288/gang-smrticich-snu-86288.jpg 3 13 4

Případ zdrogovaného chlapce v Praze a uneseného herce v Paříži spolu na prvního pohled zdánlivě nesouvisí. Detektiv Herblot ale postupně rozplete jemné nitky obou příběhů a zjišťuje, že zdání klame, že vzájemné propojení je víc než těsné. Je tedy zapotřebí, aby pražská a pařížská policie spojily své síly, a tak se jim podařilo rozluštit oba případy najednou. Řešení přitom není jednoduché a každého překvapí. Napínavá detektivka Jana Cimického nám odhaluje svět narkomanů a temná zákoutí pařížského i pražského podsvětí.... celý text

Přidat komentář

jprst
17.01.2021 2 z 5

Dosti podprůměrná záležitost, které chybí větší napětí. Kladem byl nízký počet stran, takže než mě autor dokázal příběhem otrávit, byl konec a kniha se šupem vrátila do knihobudky.

laura
12.01.2021 1 z 5

...protože Cimický :)

Ale jinak - nuda. Nic mi ten příběh nedal a nic z něj ve mě neuvízlo. Ztráta času...


babystar
07.03.2019 3 z 5

Krásný studijní materiál, jak se mění svět k horšímu. Dnešní český a tím více i francouzský kriminalista by byl určitě šťastný, kdyby měl tak nicotné problémy, které museli řešit jejich kolegové v této detektivce. Dneska už víme, že se drogovou cestu přes Československo nepodařilo zastavit, ale naopak jsme se stali rájem pro narkomany, a ve Francii mají dnes daleko horší problémy... A na rozdíl od předcházejícího komentáře si nemyslím, že by československá část detektivky byla až tak praštěná a přitažená za vlasy.

JosefKomensky
05.03.2019 1 z 5

Ta francouzkaa caast je zajiimavaa - ta ceskoslovenskaa je prastenaa a pritazenaa za vlasy.. klasika